LASTİK İŞ

BAŞBAKAN'DAN BAŞKANA TEŞEKKÜR GELDİ

Gölcük 17.08.2017 - 16:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞBAKAN'DAN BAŞKANA TEŞEKKÜR GELDİ

Başarılı projelerle adından sıkça söz ettiren Başkan Ellibeş, bir takdir de Başbakan Binali Yıldırım ve Gölcük halkından aldı. Başbakan Yıldırım, konuşmasında Gölcük’teki projelerle alakalı olarak, Gölcük Belediyesi’nin ve Başkan Ellibeş’in hakkını teslim etti

Üçüncü dönemdir Gölcük Belediye Başkanlığı görevini, başarıyla yürüten Mehmet Ellibeş, 13 yıllık başkanlığı sürecinde, taraflı tarafsız pek çok kesimin takdirini elde etmiş bir isim olarak göze çarpıyor. Başarılı projelerle adından sıkça söz ettiren Başkan Ellibeş, bir takdir de Başbakan Binali Yıldırım ve Gölcük halkından aldı. Başbakan Yıldırım, konuşmasında Gölcük’teki projelerle alakalı olarak, Gölcük Belediyesi’nin ve Başkan Ellibeş’in hakkını teslim etti   KUSURSUZ EVSAHİPLİĞİ YAPTI 13 Yıllık Belediye Başkanlığı döneminde, ilk kez bir Başbakan ağırlayan ve evsahipliği yapan, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in keyfine diyecek. Önceki gün iki ayrı programda Başbakan Binali Yıldırım ve beraberindeki, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Aile ve Sosyal Politaikalar Bakanı Fatma Betül Sayankaya, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Genel Başkan Yardımcıları Erol Kaya, Çiğdem Karaarslan ve Öznur Çalık gibi isimleri konuk eden Başkan Ellibeş, kusursuz evsahipliği ile zafer kazanmış komutan edası taşıyordu. Başkan Ellibeş, 13 yıllık başkanlığı sürecinde, taraflı tarafsız pek çok kesimin takdirini elde etmiş bir isim olarak göze çarpıyor. Başarılı projelerle adından sıkça söz ettiren Başkan Ellibeş, bir takdir de Başbakan Binali Yıldırım ve Gölcük halkından aldı. Başbakan Yıldırım, konuşmasında Gölcük’teki projelerle alakalı olarak, Gölcük Belediyesi’nin ve Başkan Ellibeş’in hakkını teslim etti.   VATANDAŞLARDAN BAŞKANA TEBRİK Takdir edersiniz ki, bir belediye başkanı hele helede bir ilçenin belediye Başkanı olarak, ülkenin Başbakanını ağırlamak ve evsahipliği yapmak gerçekten zor ve zahmetli bir iştir. Ama Başkan Ellibeş, bu zorluğun üstesinden başarıyla gelerek, Gölcüklülerin takdirini kazandı. Gölcüklü vatandaşlar, Başbakan Binali Yıldırım’ın ve diğer bakanların Gölcük’e gelmesinde büyük rolü olan Başkan Ellibeş’e teşekkür ederek, temel atma töreni ve anma etkinliklerinde vatandaşlara sağladığı kolaylıklardan ve ikramlardan dolayı mutlu olduklarını ifade ettiklerini söylediler. Bazı vatandaşlar, Başkan Ellibeş’in Gölcük için bir şans olduğunu ifade etmeleri, Başkan Ellibeş’in görevini en iyi şekilde yaptığının bir göstergesi olarak kabul edildi. Başkan Ellibeş de, Gölcük’ün her şeyin en iyisine layık olduğunun altını çizerek, “Biz işimiz takdir almak için, vatandaşın memnuniyeti için yapıyoruz” demesi ise, bir alçakgönüllülük olarak değerlendirildi. Kısacası, Başkan Ellbeş, Başbakan ağırlama konusunda sınıfında geçti.  
Başarılı projelerle adından sıkça söz ettiren Başkan Ellibeş, bir takdir de Başbakan Binali Yıldırım ve Gölcük halkından aldı. Başbakan Yıldırım, konuşmasında Gölcük’teki projelerle alakalı olarak, Gölcük Belediyesi’nin ve Başkan Ellibeş’in hakkını teslim etti

Üçüncü dönemdir Gölcük Belediye Başkanlığı görevini, başarıyla yürüten Mehmet Ellibeş, 13 yıllık başkanlığı sürecinde, taraflı tarafsız pek çok kesimin takdirini elde etmiş bir isim olarak göze çarpıyor. Başarılı projelerle adından sıkça söz ettiren Başkan Ellibeş, bir takdir de Başbakan Binali Yıldırım ve Gölcük halkından aldı. Başbakan Yıldırım, konuşmasında Gölcük’teki projelerle alakalı olarak, Gölcük Belediyesi’nin ve Başkan Ellibeş’in hakkını teslim etti

 

KUSURSUZ EVSAHİPLİĞİ YAPTI

13 Yıllık Belediye Başkanlığı döneminde, ilk kez bir Başbakan ağırlayan ve evsahipliği yapan, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in keyfine diyecek. Önceki gün iki ayrı programda Başbakan Binali Yıldırım ve beraberindeki, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Aile ve Sosyal Politaikalar Bakanı Fatma Betül Sayankaya, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Genel Başkan Yardımcıları Erol Kaya, Çiğdem Karaarslan ve Öznur Çalık gibi isimleri konuk eden Başkan Ellibeş, kusursuz evsahipliği ile zafer kazanmış komutan edası taşıyordu. Başkan Ellibeş, 13 yıllık başkanlığı sürecinde, taraflı tarafsız pek çok kesimin takdirini elde etmiş bir isim olarak göze çarpıyor. Başarılı projelerle adından sıkça söz ettiren Başkan Ellibeş, bir takdir de Başbakan Binali Yıldırım ve Gölcük halkından aldı. Başbakan Yıldırım, konuşmasında Gölcük’teki projelerle alakalı olarak, Gölcük Belediyesi’nin ve Başkan Ellibeş’in hakkını teslim etti.

 

VATANDAŞLARDAN BAŞKANA TEBRİK

Takdir edersiniz ki, bir belediye başkanı hele helede bir ilçenin belediye Başkanı olarak, ülkenin Başbakanını ağırlamak ve evsahipliği yapmak gerçekten zor ve zahmetli bir iştir. Ama Başkan Ellibeş, bu zorluğun üstesinden başarıyla gelerek, Gölcüklülerin takdirini kazandı. Gölcüklü vatandaşlar, Başbakan Binali Yıldırım’ın ve diğer bakanların Gölcük’e gelmesinde büyük rolü olan Başkan Ellibeş’e teşekkür ederek, temel atma töreni ve anma etkinliklerinde vatandaşlara sağladığı kolaylıklardan ve ikramlardan dolayı mutlu olduklarını ifade ettiklerini söylediler. Bazı vatandaşlar, Başkan Ellibeş’in Gölcük için bir şans olduğunu ifade etmeleri, Başkan Ellibeş’in görevini en iyi şekilde yaptığının bir göstergesi olarak kabul edildi. Başkan Ellibeş de, Gölcük’ün her şeyin en iyisine layık olduğunun altını çizerek, “Biz işimiz takdir almak için, vatandaşın memnuniyeti için yapıyoruz” demesi ise, bir alçakgönüllülük olarak değerlendirildi. Kısacası, Başkan Ellbeş, Başbakan ağırlama konusunda sınıfında geçti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.