LASTİK İŞ

BAŞBAKAN KARAOSMANOĞLU'NA TAZİYEYE GİTTİ

01.10.2017 - 13:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞBAKAN KARAOSMANOĞLU'NA TAZİYEYE GİTTİ

Başbakan Binali Yıldırım, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na vefat eden babası nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu.

Başbakan Binali Yıldırım, Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İbrahim Karaosmanoğlu'nun geçtiğimiz hafta vefat eden babası Necmettin Karaosmanoğlu nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu.  Karaosmanoğlu'nun Yuvacık’ta ki evinde gerçekleşen ziyarette, baba Karaosmanoğlu için dualar edildi. Ziyarette üzüntülerini bir kez daha ileten Başbakan Yıldırım’a, kalabalık bir heyette eşlik etti. “SAMİMİYETİ VE MÜTAVİZİLİĞİ YATIYOR” Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Milletvekillerinden Zeki Aygün, İlyas Şeker, M.Akif Yılmaz, Sami Çakır, R.Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman, ve kentimizin diğer protokol üyeleri de taziye ziyaretine eşlik etti. Yoğun programlarına rağmen vakit ayırarak şahsını ve ailesini onurlandıran Başbakan Binali Yıldırım’a teşekkür eden Karaosmanoğlu, “Sizi bir kez daha evimizde ağırlamak bizlere şeref verdi” ifadelerini kullandı. Burada bir kez daha övgü dolu sözlerini sürdüren Başbakan Yıldırım, “İbrahim Başkanımızın başarısının arkasında ki en büyük sır, samimiyeti ve mütevaziliğinde yatıyor” açıklamasını yaptı.   “YUVACIK’TA ÇOŞKULU BİR KALABALIĞA HİTAP ETTİ” Taziyeti ziyaretinin ardından Başbakan Yıldırım, Yuvacık’ta ki kıraathanede vatandaşlara sürpriz yaptı.  Vatandaşlarla çay içerek sohbet eden Başbakan Binali Yıldırım, burada coşkulu bir kalabalığa kısa bir konuşma da yaptı. Yıldırım, burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verirken, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımızın İbrahim Bey’in muhterem babasının vefatı nedeniyle taziye ziyaretine geldik. Rabbim merhuma rahmet, mekânını cennet eylesin. Sizi bu vesileyle görmek bir kez daha ​nasip oldu. Şahsıma ve arkadaşlarıma gösterdiğiniz sıcak ilgi, karşılama ve ev sahipliği için teşekkür ederim. İşte biz böyleyiz, biriz beraberiz, kardeşiz ve birlikte Türkiyeyiz. Böyle olmaya devam ettikçe bize kimse zarar veremez. Bu vatan toprağında tek millet, tek bayrak, tek vatan tek devlet olarak yolumuza devam ediyoruz. Milletin adamı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan sizlere selam da getirdim” diyerek sözlerini tamamladı. Konuşmadan sonra vatandaşlar ile fotoğraf çektiren Başbakan Binali Yıldırım, çocuklara da hediyeler dağıttı.
Başbakan Binali Yıldırım, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na vefat eden babası nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu.

Başbakan Binali Yıldırım, Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İbrahim Karaosmanoğlu'nun geçtiğimiz hafta vefat eden babası Necmettin Karaosmanoğlu nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu.  Karaosmanoğlu'nun Yuvacık’ta ki evinde gerçekleşen ziyarette, baba Karaosmanoğlu için dualar edildi. Ziyarette üzüntülerini bir kez daha ileten Başbakan Yıldırım’a, kalabalık bir heyette eşlik etti.

“SAMİMİYETİ VE MÜTAVİZİLİĞİ YATIYOR”

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Milletvekillerinden Zeki Aygün, İlyas Şeker, M.Akif Yılmaz, Sami Çakır, R.Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman, ve kentimizin diğer protokol üyeleri de taziye ziyaretine eşlik etti. Yoğun programlarına rağmen vakit ayırarak şahsını ve ailesini onurlandıran Başbakan Binali Yıldırım’a teşekkür eden Karaosmanoğlu, “Sizi bir kez daha evimizde ağırlamak bizlere şeref verdi” ifadelerini kullandı. Burada bir kez daha övgü dolu sözlerini sürdüren Başbakan Yıldırım, “İbrahim Başkanımızın başarısının arkasında ki en büyük sır, samimiyeti ve mütevaziliğinde yatıyor” açıklamasını yaptı.

 

“YUVACIK’TA ÇOŞKULU BİR KALABALIĞA HİTAP ETTİ”

Taziyeti ziyaretinin ardından Başbakan Yıldırım, Yuvacık’ta ki kıraathanede vatandaşlara sürpriz yaptı.  Vatandaşlarla çay içerek sohbet eden Başbakan Binali Yıldırım, burada coşkulu bir kalabalığa kısa bir konuşma da yaptı. Yıldırım, burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verirken, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımızın İbrahim Bey’in muhterem babasının vefatı nedeniyle taziye ziyaretine geldik. Rabbim merhuma rahmet, mekânını cennet eylesin. Sizi bu vesileyle görmek bir kez daha ​nasip oldu. Şahsıma ve arkadaşlarıma gösterdiğiniz sıcak ilgi, karşılama ve ev sahipliği için teşekkür ederim. İşte biz böyleyiz, biriz beraberiz, kardeşiz ve birlikte Türkiyeyiz. Böyle olmaya devam ettikçe bize kimse zarar veremez. Bu vatan toprağında tek millet, tek bayrak, tek vatan tek devlet olarak yolumuza devam ediyoruz. Milletin adamı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan sizlere selam da getirdim” diyerek sözlerini tamamladı. Konuşmadan sonra vatandaşlar ile fotoğraf çektiren Başbakan Binali Yıldırım, çocuklara da hediyeler dağıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.