LASTİK İŞ

BAŞBAKAN KOCAELİ'YE GELİYOR

Asayiş 10.04.2018 - 16:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞBAKAN KOCAELİ'YE GELİYOR

Başbakan Binali Yıldırım yarın Kocaeli'ye geliyor.

Başbakan Binali  Yıldırım yarın Kocaeli'ye geliyor. Yarın saat 10.00'da başlayacak olan Gebze Teknik Üniversitesi Sanayi ve Teknoloji Zirvesi'ne katılması öngörülen Yıldırım'ın burada bir konuşması yapması bekleniyor. Zirve akşam 18.00'a kadar sürecek. ZİRVE'NİN AMACI Gebze Teknik Üniversitesi'nin yüksek deneyim, beceri ve potansiyelinin etkin bir tanıtımı sağlayarak, bir yandan akademik kadro ve öğrenci kaynağının mevcuttaki yüksek kalitesinin daha da artırılmasına imkan vermek, öte yandan da projelenen ve hayata geçirilen yeniliklerin ilgililere tanıtımını yaparken, planlanan kar paylaşım modeliyle de öğrencilere daha fazla burs imkanını elde etmektir. KATILIMCI KURUM VE KURULUŞLAR Zirveye katılacak kuruluşlara; üniversite öğrencileri, akademisyenler, teknik çalışanlar gibi sanayi ve teknoloji alanında nitelikli ziyaretçilerle, kalifiye elemanları bir araya getirerek birebir iletişime geçmelerini amaçlarken; bununla eşzamanlı olarak şirketlerin İK taleplerini, AR-GE çalışmalarını, Endüstriyel gelişimlerini ve yeni Girişimlerini, akademik platforma taşımaları ve anlatmalarını sağlamaktır.
Başbakan Binali Yıldırım yarın Kocaeli'ye geliyor.

Başbakan Binali  Yıldırım yarın Kocaeli'ye geliyor. Yarın saat 10.00'da başlayacak olan Gebze Teknik Üniversitesi Sanayi ve Teknoloji Zirvesi'ne katılması öngörülen Yıldırım'ın burada bir konuşması yapması bekleniyor. Zirve akşam 18.00'a kadar sürecek.

ZİRVE'NİN AMACI

Gebze Teknik Üniversitesi'nin yüksek deneyim, beceri ve potansiyelinin etkin bir tanıtımı sağlayarak, bir yandan akademik kadro ve öğrenci kaynağının mevcuttaki yüksek kalitesinin daha da artırılmasına imkan vermek, öte yandan da projelenen ve hayata geçirilen yeniliklerin ilgililere tanıtımını yaparken, planlanan kar paylaşım modeliyle de öğrencilere daha fazla burs imkanını elde etmektir.

KATILIMCI KURUM VE KURULUŞLAR

Zirveye katılacak kuruluşlara; üniversite öğrencileri, akademisyenler, teknik çalışanlar gibi sanayi ve teknoloji alanında nitelikli ziyaretçilerle, kalifiye elemanları bir araya getirerek birebir iletişime geçmelerini amaçlarken; bununla eşzamanlı olarak şirketlerin İK taleplerini, AR-GE çalışmalarını, Endüstriyel gelişimlerini ve yeni Girişimlerini, akademik platforma taşımaları ve anlatmalarını sağlamaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.