LASTİK İŞ
ismail

BAŞİSKELE SANAYİ SİTESİNİN CADDELERİ YENİLENİYOR

Gündem 02.11.2018 - 13:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞİSKELE SANAYİ SİTESİNİN CADDELERİ YENİLENİYOR

Başiskele’nin Sepetlipınar Mahallesi, Sanayi ve Aralık Caddelerinde yol çalışmaları yapılıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol bakım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Başiskele İlçesi Sepetlipınar Mahallesi’nde yol genişletme çalışmaları yapılıyor. Sanayi ve Aralık Caddelerinde gerçekleştirilen çalışmada caddelerin üst yapıları yenileniyor. Başiskele’nin sahil bölgesindeki sanayi tesislerinin sıkça kullandığı iki cadde, çalışmanın ardından genişletilmiş yeni yüzüyle hizmet verecek. Kazı ve dolgu çalışmaları süren caddelerde beton menfez uygulaması yapılıyor.   RAHAT ULAŞIM Sahile paralel olarak uzanan Sanayi Cadde’si, bölgedeki sanayi kuruluşlarına ve yerleşim alanlarına ulaşım sağlıyor. Ağır tonajlı araçların da sık kullandığı cadde genişleyince ulaşımı rahatlatacak. Cadde, batıda Aralık Caddesiyle kesişirken, doğuda sanayi tesisinin içinden geçen Hayat Caddesine bağlanıyor. Aralık Caddesi ise güneyde Osman Şenol Caddesi üzerinden Vatan Caddesine bağlanarak D-130’a ulaşıyor. Her iki cadde de D-130’a bağlantı sağlayarak, İstanbul ve Bursa yönlerine ulaşımı mümkün kılıyor.   ALT VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI Sepetpınar Mahallesi Sanayi ve Aralık caddeleri, üst ve alt yapı işleri kapsamında 19 bin 500 ton temel tabakaları, 14 bin 50 ton asfalt, 4 bin 350 metrekare parke, 8 bin metre bordür, 950 metreküp beton, 80 ton demir bin 230 metre yağmursuyu hattı çalışmaları gerçekleştiriliyor. Alt yapı çalışmaları kapsamında menfez ve elektrik hattı çalışmaları da yapılacak.
Başiskele’nin Sepetlipınar Mahallesi, Sanayi ve Aralık Caddelerinde yol çalışmaları yapılıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol bakım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Başiskele İlçesi Sepetlipınar Mahallesi’nde yol genişletme çalışmaları yapılıyor. Sanayi ve Aralık Caddelerinde gerçekleştirilen çalışmada caddelerin üst yapıları yenileniyor. Başiskele’nin sahil bölgesindeki sanayi tesislerinin sıkça kullandığı iki cadde, çalışmanın ardından genişletilmiş yeni yüzüyle hizmet verecek. Kazı ve dolgu çalışmaları süren caddelerde beton menfez uygulaması yapılıyor.

 

RAHAT ULAŞIM

Sahile paralel olarak uzanan Sanayi Cadde’si, bölgedeki sanayi kuruluşlarına ve yerleşim alanlarına ulaşım sağlıyor. Ağır tonajlı araçların da sık kullandığı cadde genişleyince ulaşımı rahatlatacak. Cadde, batıda Aralık Caddesiyle kesişirken, doğuda sanayi tesisinin içinden geçen Hayat Caddesine bağlanıyor. Aralık Caddesi ise güneyde Osman Şenol Caddesi üzerinden Vatan Caddesine bağlanarak D-130’a ulaşıyor. Her iki cadde de D-130’a bağlantı sağlayarak, İstanbul ve Bursa yönlerine ulaşımı mümkün kılıyor.

 

ALT VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI

Sepetpınar Mahallesi Sanayi ve Aralık caddeleri, üst ve alt yapı işleri kapsamında 19 bin 500 ton temel tabakaları, 14 bin 50 ton asfalt, 4 bin 350 metrekare parke, 8 bin metre bordür, 950 metreküp beton, 80 ton demir bin 230 metre yağmursuyu hattı çalışmaları gerçekleştiriliyor. Alt yapı çalışmaları kapsamında menfez ve elektrik hattı çalışmaları da yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.