BAŞKAL 1. SINIF OLDU

Kocaeli 02.07.2014 - 11:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAŞKAL 1. SINIF OLDU

Gölcük de bir yıl başarı ile görev yapan Emniyet Müdürü HAkan Başkal terfi ederek 1. sınıf Emniyet Müdürü oldu.

Kocaeli emniyet müdürlüğü bünyesinde görev yapan 4 polis müdürünün şark tayini çıktı. Terfi bekleyen bazı müdürler ise terfi ettirilemedi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nde terfi ve şark hizmeti görevlendirmeleri açıklandı. 4 polis müdürü şark hizmetine giderken, 2. Sınıf emniyet müdürleri 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi ettirildi. Terfi bekleyen bazı müdürlerin ise terfileri yapılmadı. TERFİ BEKLEDİLER AMA OLMADI Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nde beklenen terfiler açıklandı. 2. Sınıf emniyet Müdürleri Adnan İmamoğlu, Ali Öztürk, Hakan Başkal, Erdoğan Taşdemir ve Taşkın Geçer 1. Sınıf Emniyet Müdürü olarak terfi ettirildi. Diğer sınıflarda terfi bekleyen 3. ve 4. Sınıf emniyet müdürleri ise beklenilenin aksine terfi ettirilmedi. Ayrıca 20 komiser yardımcısı komiserliğe, komiser rütbeli polisler ise başkomiserliğe terfi ettirildi. Amir rütbesinde olan ve 4. Sınıf emniyet müdürlüğü bekleyen polisler ise terfi ettirilmedi. 4 MÜDÜRE ŞARK YOLU Temmuz ayına sarkan terfi açıklamalarının yanı sıra bazı polis müdürlerinin de şark tayinleri çıktı. Emniyet Müdür Yardımcısı 2. Sınıf Emniyet Müdürü Bilal Boğaz, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Özel Güvenlik Şube Müdürü Şenol Toplu, 4. Sınıf Emniyet Müdürü Çocuk Şube Müdürleri Hasan Hüseyin ve Bülent Atasever’in şark tayinleri çıkarken, 3. Sınıf Emniyet Müdürü ve Emniyet Müdür Yardımcısı Vekili Kıvanç Demir ise İstanbul’a tayini çıktı.   
Gölcük de bir yıl başarı ile görev yapan Emniyet Müdürü HAkan Başkal terfi ederek 1. sınıf Emniyet Müdürü oldu.

Kocaeli emniyet müdürlüğü bünyesinde görev yapan 4 polis müdürünün şark tayini çıktı. Terfi bekleyen bazı müdürler ise terfi ettirilemedi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nde terfi ve şark hizmeti görevlendirmeleri açıklandı. 4 polis müdürü şark hizmetine giderken, 2. Sınıf emniyet müdürleri 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi ettirildi. Terfi bekleyen bazı müdürlerin ise terfileri yapılmadı.

TERFİ BEKLEDİLER AMA OLMADI

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nde beklenen terfiler açıklandı. 2. Sınıf emniyet Müdürleri Adnan İmamoğlu, Ali Öztürk, Hakan Başkal, Erdoğan Taşdemir ve Taşkın Geçer 1. Sınıf Emniyet Müdürü olarak terfi ettirildi. Diğer sınıflarda terfi bekleyen 3. ve 4. Sınıf emniyet müdürleri ise beklenilenin aksine terfi ettirilmedi. Ayrıca 20 komiser yardımcısı komiserliğe, komiser rütbeli polisler ise başkomiserliğe terfi ettirildi. Amir rütbesinde olan ve 4. Sınıf emniyet müdürlüğü bekleyen polisler ise terfi ettirilmedi.

4 MÜDÜRE ŞARK YOLU

Temmuz ayına sarkan terfi açıklamalarının yanı sıra bazı polis müdürlerinin de şark tayinleri çıktı. Emniyet Müdür Yardımcısı 2. Sınıf Emniyet Müdürü Bilal Boğaz, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Özel Güvenlik Şube Müdürü Şenol Toplu, 4. Sınıf Emniyet Müdürü Çocuk Şube Müdürleri Hasan Hüseyin ve Bülent Atasever’in şark tayinleri çıkarken, 3. Sınıf Emniyet Müdürü ve Emniyet Müdür Yardımcısı Vekili Kıvanç Demir ise İstanbul’a tayini çıktı.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.