BAŞKALARININ HAYATINI TEHLİKEYE SOKUYORLAR

Sağlık 29.08.2020 - 11:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BAŞKALARININ HAYATINI TEHLİKEYE SOKUYORLAR

Koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek amacıyla arttırılan denetimlere rağmen, her gün karantina ihlali yaparken yakalananların sayısı 30’dan aşağıya düşmüyor.

Koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek amacıyla, alınan tedbirler kapsamında, gerçekleştirilen denetimler hız kesmeden devam ediyor. Kocaeli’nde de günlük olarak gerçekleştirilen denetimlerde her gün 30’un üzerinde kişi karantina ihlali yaparken yakalanıyor. Bir o kadarı da maske kullanmadığından yakalanarak idari para cezası kesiliyor. KARANTİNA İHLALİ YAPAN 34 KİŞİYE CEZA   Alınan onca tedbir, yapılan sık ve sıkı denetimlere rağmen, başkalarının hayatına kast eder gibi karantina altında olup sokaklarda gezenler,  maske takmayıp gezenler bitmek bilmiyor.  Cuma günü gerçekleştirilen denetimlerde Kocaeli genelinde bin 237 iş yeri denetlendi. 20 bin 173 kişiye kimlik kontrolü yapıldı. Bu denetimlerde karantina ihlali yapan 34, maske takmayan 25 olmak üzeri toplam 59 kişiye idari para cezası kesildi. Ayrıca çeşitli suçlardan hakkında yakalama kararı bulunan 28 kişi yakalandı.
Koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek amacıyla arttırılan denetimlere rağmen, her gün karantina ihlali yaparken yakalananların sayısı 30’dan aşağıya düşmüyor.

Koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek amacıyla, alınan tedbirler kapsamında, gerçekleştirilen denetimler hız kesmeden devam ediyor. Kocaeli’nde de günlük olarak gerçekleştirilen denetimlerde her gün 30’un üzerinde kişi karantina ihlali yaparken yakalanıyor. Bir o kadarı da maske kullanmadığından yakalanarak idari para cezası kesiliyor.

KARANTİNA İHLALİ YAPAN 34 KİŞİYE CEZA

 

Alınan onca tedbir, yapılan sık ve sıkı denetimlere rağmen, başkalarının hayatına kast eder gibi karantina altında olup sokaklarda gezenler,  maske takmayıp gezenler bitmek bilmiyor.  Cuma günü gerçekleştirilen denetimlerde Kocaeli genelinde bin 237 iş yeri denetlendi. 20 bin 173 kişiye kimlik kontrolü yapıldı. Bu denetimlerde karantina ihlali yapan 34, maske takmayan 25 olmak üzeri toplam 59 kişiye idari para cezası kesildi. Ayrıca çeşitli suçlardan hakkında yakalama kararı bulunan 28 kişi yakalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.