BAŞKAN ALP, ADAYLIK İÇİN NET KONUŞMADI

Asayiş 19.04.2018 - 11:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN ALP, ADAYLIK İÇİN NET KONUŞMADI

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Milletvekili seçimlerinde aday olup olmayacağı konusunda net bir cevap vermedi.

AK parti ilçe başkanı idris Alp Parti binasında seçim startını verdi. Basının siz Milletvekilliğine adaymısınız sorusuna net cevap vermedi. Başkan Alp “Erken seçim açıklması yeni ve sıcak bir açıklama. Biz kurumsal bir pariyiz. Biz istişarelerimizi yapmadan. Genel merkezimizin süreci açıklmadana bizimde birşey açıklamamız doğru değil. Biz bu eve bu partiye girdik. Genel merkezimiz Cumhurbaşkanımız bizle alakalı ne derse  biz ona bakarız. Biz bu partide çaycılıkta yaparız. Bu partide ne görev verilirse onu yaparız”dedi.
AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Milletvekili seçimlerinde aday olup olmayacağı konusunda net bir cevap vermedi.

AK parti ilçe başkanı idris Alp Parti binasında seçim startını verdi. Basının siz Milletvekilliğine adaymısınız sorusuna net cevap vermedi.

Başkan Alp “Erken seçim açıklması yeni ve sıcak bir açıklama. Biz kurumsal bir pariyiz. Biz istişarelerimizi yapmadan. Genel merkezimizin süreci açıklmadana bizimde birşey açıklamamız doğru değil. Biz bu eve bu partiye girdik. Genel merkezimiz Cumhurbaşkanımız bizle alakalı ne derse  biz ona bakarız. Biz bu partide çaycılıkta yaparız. Bu partide ne görev verilirse onu yaparız”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.