BAŞKAN ALP'DEN BASIN MENSUPLARINA JEST...

27.07.2017 - 08:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN ALP'DEN BASIN MENSUPLARINA JEST...

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, görevde bulunduğu yaklaşık 3 yıl içinde, en iyi ve en sorunsuz geçindiği kişlerin başında, yerel basın mensupları gelmiştir. Kendi partilileri ile zaman zaman fikir ayrılığına düşen Başkan Alp'i hem biz basın mensupları seviyor ve takdir ediyoruz, hem de o bizleri çok seviyor.  Gerçekten basın kuruluşları ve basın mensupları ile her zaman iyi ve seviyeli diyaloğu olan Başkan, biz gazetecilerinde özel günlerini hiç unutmaz. Kimimizin doğum gününe katılır ve kutlar, kimimizin düğüne ya da bir cemiyetine katıllır, kimimizin cenazesine katılır.  Velhasıl kelam, basınla arası iyi olan Başkan İdris Alp, geçtiğimiz Salı akşamı ilçe binasında düzenlediği haftalık basın toplantısında, ilçemiz yerel basın muhabirleri için bir pasta hazırlattırarak, “24 Temmuz Basın Bayramı ve Gazeteciler Günümüzü” kutladı.  Bizde Mantar Pano ekibi olarak, bu anlamlı ve güzel jestinden dolayı, Başkan Alp'e teşekkürlerimizi gönderiyor, nice 3 yıllar daha birlikte çalışmak arzumuzu iletiyoruz. Sanırız mesaj alınmıştır... 


AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, görevde bulunduğu yaklaşık 3 yıl içinde, en iyi ve en sorunsuz geçindiği kişlerin başında, yerel basın mensupları gelmiştir. Kendi partilileri ile zaman zaman fikir ayrılığına düşen Başkan Alp'i hem biz basın mensupları seviyor ve takdir ediyoruz, hem de o bizleri çok seviyor. 
Gerçekten basın kuruluşları ve basın mensupları ile her zaman iyi ve seviyeli diyaloğu olan Başkan, biz gazetecilerinde özel günlerini hiç unutmaz. Kimimizin doğum gününe katılır ve kutlar, kimimizin düğüne ya da bir cemiyetine katıllır, kimimizin cenazesine katılır. 
Velhasıl kelam, basınla arası iyi olan Başkan İdris Alp, geçtiğimiz Salı akşamı ilçe binasında düzenlediği haftalık basın toplantısında, ilçemiz yerel basın muhabirleri için bir pasta hazırlattırarak, “24 Temmuz Basın Bayramı ve Gazeteciler Günümüzü” kutladı. 
Bizde Mantar Pano ekibi olarak, bu anlamlı ve güzel jestinden dolayı, Başkan Alp'e teşekkürlerimizi gönderiyor, nice 3 yıllar daha birlikte çalışmak arzumuzu iletiyoruz.
Sanırız mesaj alınmıştır... 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.