BAŞKAN ALP İŞÇİLERLE BULUŞTU

Asayiş 30.03.2018 - 14:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN ALP İŞÇİLERLE BULUŞTU

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp , stk ve muhtarların ardından Gölcük tersanesi ve Ford Fabrikasında çalışan işçilerle buluştu.

AK parti ilçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi Aşiyan tesislerinde Gölcük Tersanesi, Ford Fabrikası ve yan sanayi işçileri ile bir araya geldi. “TÜRKİYE BUGÜN GEÇMİŞTE OLDUĞU GİBİ DESTAN YAZIYORUZ” Zeytin Dalı Operasyonu Türkiye Cumhuriyet tarihinin en önemli harekatlarından biridir diyen Alp  “Askeri başarının yanında diplomatik başarı da ortadadır. Çok iyi yönetilen bir harekattır. Bugün bu sahne ortadadır. Türkiye geçmişte olduğu gibi şu anda da bir destan yazıyor ve bizler tarihe tanıklık ediyoruz. Ama beraberinde de ülkemizin güçlü olduğunu diplomasi alanında da herkes görmektedir. Artık bu coğrafyada Türkiyesiz bir şey olmayacağını ABD, Rusya ve 38 koalisyon ülkesi, BM, Nato, 194 dünya ülkesine göstermiş olduk” şeklinde konuştu.  “NASIL BİR GÖLCÜK ARZU EDİLİYORSA ONU YAPACAĞIZ” Biz 2023 hedefimizi yola çıkarken koyduk diyen Alp, “Ülkemizin Dünya’daki yerini alması için koyduğu bir hedeftir. Bunun yanında da bizde “Şehrin 2023 Projesi” kapsamında belediyelerimizin yerel kalkınmanın devam etmesi adına, nasıl bir şehir hayal ediyorsa bunu gerçekleştirecek  çalışmaları yapacağız. İhtiyaç neyse yeni adımlar atmaya başlayacağız. Yerelde de “Şehrin 2023 Projesi” kampanyası hükümetimiz tarafından başlatılmıştır. 2023’te vatandaşlarımız Gölcük'ü nasıl hayal ediliyorsa, vatandaşımızla istişaremizi yapacağız ve şehri inşa etmeye devam edeceğiz. Bu konu üzerinde hayal edilen Gölcük’ü oluşturacağız” dedi. Başkan Alp konuşmasının ardından istek ve beklentileri dinledi.
AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp , stk ve muhtarların ardından Gölcük tersanesi ve Ford Fabrikasında çalışan işçilerle buluştu.

AK parti ilçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi Aşiyan tesislerinde Gölcük Tersanesi, Ford Fabrikası ve yan sanayi işçileri ile bir araya geldi.

“TÜRKİYE BUGÜN GEÇMİŞTE OLDUĞU GİBİ DESTAN YAZIYORUZ”

Zeytin Dalı Operasyonu Türkiye Cumhuriyet tarihinin en önemli harekatlarından biridir diyen Alp  “Askeri başarının yanında diplomatik başarı da ortadadır. Çok iyi yönetilen bir harekattır. Bugün bu sahne ortadadır. Türkiye geçmişte olduğu gibi şu anda da bir destan yazıyor ve bizler tarihe tanıklık ediyoruz. Ama beraberinde de ülkemizin güçlü olduğunu diplomasi alanında da herkes görmektedir. Artık bu coğrafyada Türkiyesiz bir şey olmayacağını ABD, Rusya ve 38 koalisyon ülkesi, BM, Nato, 194 dünya ülkesine göstermiş olduk” şeklinde konuştu. 

“NASIL BİR GÖLCÜK ARZU EDİLİYORSA ONU YAPACAĞIZ”

Biz 2023 hedefimizi yola çıkarken koyduk diyen Alp, “Ülkemizin Dünya’daki yerini alması için koyduğu bir hedeftir. Bunun yanında da bizde “Şehrin 2023 Projesi” kapsamında belediyelerimizin yerel kalkınmanın devam etmesi adına, nasıl bir şehir hayal ediyorsa bunu gerçekleştirecek  çalışmaları yapacağız. İhtiyaç neyse yeni adımlar atmaya başlayacağız. Yerelde de “Şehrin 2023 Projesi” kampanyası hükümetimiz tarafından başlatılmıştır. 2023’te vatandaşlarımız Gölcük'ü nasıl hayal ediliyorsa, vatandaşımızla istişaremizi yapacağız ve şehri inşa etmeye devam edeceğiz. Bu konu üzerinde hayal edilen Gölcük’ü oluşturacağız” dedi.

Başkan Alp konuşmasının ardından istek ve beklentileri dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.