BAŞKAN ALP'TEN ANLAMLI HEDİYE

Gölcük 29.09.2016 - 09:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAŞKAN ALP'TEN ANLAMLI HEDİYE

AK Parti İlçe Başkanı idris Alp ve Yönetimi Cumhuriyet başsavcısı Hüseyin Gülle ve ilçe Emniyet Müdürü Mestafa Faruk Kesgin'i ziyaret ederek Türk bayrağı hediye ettiler.

İlçemizde yapımı tamamlanan ve modern binası ile hizmete başlayan yeni Adalet sarayının yapımında büyük emeği bulunun Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülleyi AK parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi ziyaret ederek teşekkür etti. Başkan Alp “ Gölcük'ümüze yeni Adalet Sarayı yapılmasında büyük katkıları olan Cumhuriyet Başsavcımız Hüseyin Gülle'yi yeni Adalet Sarayımızda ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. 15 Temmuz sürecinde yoğun çalışması nedeniylede kutluyoruz”dedi. Başsavcı Gülle, yapılan nezik ziyaretten dolayı teşekkür etti. Başkan Alp ve yönetimni daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Kesgin'i ziyaret etti. Başkan Alp “ 15 Temmuz Darbe teşebbüsü sırasında darbecilere karşı mücadelesiyle takdiri hakeden Emniyet Müdürümüz Mustafa Keskin'e teşekkür ediyoruz. 15 temmuz akşamı ve sonrası ekibiyle beraber FETÖ terör örgütüne karşı gösterdikleri titiz çalıoşmaları nedeni ile kutluyorum” dedi. İlçe Emniyet Müdürü Kesgin, Bizim görevimiz vatanımız korumak dedi. Başkan Alp Başsavcıya ve Emniyet Müdürüne Türk Bayrağı hediye etti.
AK Parti İlçe Başkanı idris Alp ve Yönetimi Cumhuriyet başsavcısı Hüseyin Gülle ve ilçe Emniyet Müdürü Mestafa Faruk Kesgin'i ziyaret ederek Türk bayrağı hediye ettiler.

İlçemizde yapımı tamamlanan ve modern binası ile hizmete başlayan yeni Adalet sarayının yapımında büyük emeği bulunun Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülleyi AK parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi ziyaret ederek teşekkür etti. Başkan Alp “ Gölcük'ümüze yeni Adalet Sarayı yapılmasında büyük katkıları olan Cumhuriyet Başsavcımız Hüseyin Gülle'yi yeni Adalet Sarayımızda ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. 15 Temmuz sürecinde yoğun çalışması nedeniylede kutluyoruz”dedi. Başsavcı Gülle, yapılan nezik ziyaretten dolayı teşekkür etti.
Başkan Alp ve yönetimni daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Kesgin'i ziyaret etti. Başkan Alp “ 15 Temmuz Darbe teşebbüsü sırasında darbecilere karşı mücadelesiyle takdiri hakeden Emniyet Müdürümüz Mustafa Keskin'e teşekkür ediyoruz. 15 temmuz akşamı ve sonrası ekibiyle beraber FETÖ terör örgütüne karşı gösterdikleri titiz çalıoşmaları nedeni ile kutluyorum” dedi. İlçe Emniyet Müdürü Kesgin, Bizim görevimiz vatanımız korumak dedi. Başkan Alp Başsavcıya ve Emniyet Müdürüne Türk Bayrağı hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.