LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN BASINI İFTARDA AĞIRLADI

30.05.2017 - 16:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN BASINI İFTARDA AĞIRLADI

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, her Ramazan Ayı’nda olduğu gibi, bu yılda ilk iftarını basın mensuplarına verdi. Yazlık Kadırga Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğine Başkan Ellibeş’in yanı sıra , Başkan Yardımcıları, Levent Değirmenci, İbrahim Tektaş ile Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olan Çetin Gürol, İzmit ve Gölcük yerel basınında görev yapan basın emekçileri, gazetelerin köşe yazarları, Yazı İşleri Müdürleri, Genel Yayın Yönetmenleri katıldı..

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, her Ramazan Ayı’nda olduğu gibi, bu yılda ilk iftarını basın mensuplarına verdi Yazlık Kadırga Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğine Başkan Ellibeş’in yanı sıra , Başkan Yardımcıları, Levent Değirmenci, İbrahim Tektaş ile Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olan Çetin Gürol, İzmit ve Gölcük yerel basınında görev yapan basın emekçileri, gazetelerin köşe yazarları, Yazı İşleri Müdürleri, Genel Yayın Yönetmenleri katıldı..   EKİM'DE EVLER TAMAM Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve aynı zamanda gazetemizin genel koordinatörü olan Çetin Gürol  programda yaptığı konuşmada, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederek, “Önümüzdeki Ekim ayında basın sitemiz tamamlanacak. Peşinatlarımız belirlenecek.  Önümüzdeki kış mevsiminde arkadaşlarımız evlerine kavuşacak” dedi. Gürol ardından Bodrum’da satın aldıkları devre mülk hakkında açıklamalarda bulunarak, “15-30 Ağustos tarihlerinde arkadaşlarımızı Bodrum’da aldığımız devre mülke göndereceğiz. 5’er kişi olarak. Gönül ister ki herkesi ağırlamak. Ama kurayla gidilecek” dedi.   “EVLERİNİZ HAYIRLI OLSUN”  Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Yazlık Kadırga Tesisleri’nde, düzenlenen iftar yemeği öncesinde, tüm gazetecilere tek tek “hoş geldiniz” dedi. Başkan Ellibeş, yemek sonrası yaptığı açıklamada, tüm gazetecilere davete icabet ettikleri için teşekkür ederek, “Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayı. Tüm insanlık bütün kederleri, kavgaları arka plana atıyor. Sizler emek yoğun çalışan insanlarsınız. Toplumun sesi kulağısınız. Tüm sıkıntılarla karşı karşıya kalsanız da büyük bir fedakarlıkla insanların haber alma ihtiyacını karşılıyorsunuz. Birlikteliğimiz daim olur İnşallah. Evleriniz şimdiden hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, her Ramazan Ayı’nda olduğu gibi, bu yılda ilk iftarını basın mensuplarına verdi. Yazlık Kadırga Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğine Başkan Ellibeş’in yanı sıra , Başkan Yardımcıları, Levent Değirmenci, İbrahim Tektaş ile Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olan Çetin Gürol, İzmit ve Gölcük yerel basınında görev yapan basın emekçileri, gazetelerin köşe yazarları, Yazı İşleri Müdürleri, Genel Yayın Yönetmenleri katıldı..

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, her Ramazan Ayı’nda olduğu gibi, bu yılda ilk iftarını basın mensuplarına verdi
Yazlık Kadırga Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğine Başkan Ellibeş’in yanı sıra , Başkan Yardımcıları, Levent Değirmenci, İbrahim Tektaş ile Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olan Çetin Gürol, İzmit ve Gölcük yerel basınında görev yapan basın emekçileri, gazetelerin köşe yazarları, Yazı İşleri Müdürleri, Genel Yayın Yönetmenleri katıldı..
 
EKİM'DE EVLER TAMAM
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve aynı zamanda gazetemizin genel koordinatörü olan Çetin Gürol  programda yaptığı konuşmada, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederek, “Önümüzdeki Ekim ayında basın sitemiz tamamlanacak. Peşinatlarımız belirlenecek.  Önümüzdeki kış mevsiminde arkadaşlarımız evlerine kavuşacak” dedi. Gürol ardından Bodrum’da satın aldıkları devre mülk hakkında açıklamalarda bulunarak, “15-30 Ağustos tarihlerinde arkadaşlarımızı Bodrum’da aldığımız devre mülke göndereceğiz. 5’er kişi olarak. Gönül ister ki herkesi ağırlamak. Ama kurayla gidilecek” dedi.
 
“EVLERİNİZ HAYIRLI OLSUN”
 Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Yazlık Kadırga Tesisleri’nde, düzenlenen iftar yemeği öncesinde, tüm gazetecilere tek tek “hoş geldiniz” dedi. Başkan Ellibeş, yemek sonrası yaptığı açıklamada, tüm gazetecilere davete icabet ettikleri için teşekkür ederek, “Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayı. Tüm insanlık bütün kederleri, kavgaları arka plana atıyor. Sizler emek yoğun çalışan insanlarsınız. Toplumun sesi kulağısınız. Tüm sıkıntılarla karşı karşıya kalsanız da büyük bir fedakarlıkla insanların haber alma ihtiyacını karşılıyorsunuz. Birlikteliğimiz daim olur İnşallah. Evleriniz şimdiden hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.