LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN BÜYÜKAKIN ‘’ÖĞRETMENLER TOPLUMA YÖN GÖSTEREN ÖNDERLERDiR’’

Gündem 23.11.2019 - 10:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN ‘’ÖĞRETMENLER TOPLUMA YÖN GÖSTEREN ÖNDERLERDiR’’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, yayınladığı bir mesajla bütün öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

“Öğretmenlik, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli; yüksek seviyede sorumluluk duygusu gerektiren; sevgi ve fedakârlık üzerine kurulu, özel ve kutsal bir meslektir” diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, yayınladığı bir mesajla bütün öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.   Başkan Büyükakın mesajında, “Gücü bilgi, sermayesi sevgi olan değerli öğretmenler; sizler toplumun tüm kesimlerine yol gösteren birer öndersiniz. Her bireyin yetişmesinde büyük rol üstlenen, ilim ve irfanı, bilgi ve teknolojiyi genç beyinlere işleyip, onları geleceğe hazırlama konusunda her türlü fedakârlığı gösteren de sizlersiniz. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır’ sözünde de ifade ettiği gibi sizler, sadece bugünün değil, geleceğin de mimarlarısınız. Bu önemli görevinizde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızda olacağız. Geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın eğitiminde ve yarınlara hazırlanmasında kutsal bir rol alan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü içtenlikle kutlarken, bugün aramızda bulunmayan tüm öğretmenlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, emekli olan öğretmenlerimize huzurlu bir yaşam diliyorum” dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, yayınladığı bir mesajla bütün öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

“Öğretmenlik, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli; yüksek seviyede sorumluluk duygusu gerektiren; sevgi ve fedakârlık üzerine kurulu, özel ve kutsal bir meslektir” diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, yayınladığı bir mesajla bütün öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

 

Başkan Büyükakın mesajında, “Gücü bilgi, sermayesi sevgi olan değerli öğretmenler; sizler toplumun tüm kesimlerine yol gösteren birer öndersiniz. Her bireyin yetişmesinde büyük rol üstlenen, ilim ve irfanı, bilgi ve teknolojiyi genç beyinlere işleyip, onları geleceğe hazırlama konusunda her türlü fedakârlığı gösteren de sizlersiniz. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır’ sözünde de ifade ettiği gibi sizler, sadece bugünün değil, geleceğin de mimarlarısınız. Bu önemli görevinizde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızda olacağız. Geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın eğitiminde ve yarınlara hazırlanmasında kutsal bir rol alan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü içtenlikle kutlarken, bugün aramızda bulunmayan tüm öğretmenlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, emekli olan öğretmenlerimize huzurlu bir yaşam diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.