LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN BÜYÜKAKIN ''TEK YÜREK OLALIM''

Gündem 22.04.2020 - 11:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN ''TEK YÜREK OLALIM''

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir açıklama yaptı. Bu yıl 23 Nisan’da koronavirüs(Covid-19) tedbirleri nedeniyle bayram coşkusunu evlerimizde yaşayacağımızı hatırlatan Başkan Büyükakın; ‘’İstiklal Marşımızı balkonlarda hep bir ağızdan okuyarak, bayram coşkumuzu evlerimizde yaşayalım’’ dedi.   Başkan Büyükakın, TBMM’nin açılışının 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda Kocaelilileri 23 Nisan gecesi saat 21.00’de balkonlara çıkarak, hep bir ağızdan İstiklal Marşı’mızı okumaya davet etti. Başkan Büyükakın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ‘’Türkiye Büyük Millet Meclisimiz, bu 23 Nisan’da 100 yaşına giriyor. Egemenliğimizin ve bağımsızlığımızın sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 100. yaşı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Her 23 Nisan’da Kocaeli’de 41 ülkeden 1000 çocuğu misafir ediyorduk. Bu 23 Nisan’da Covid-19 salgını tedbirleri nedeniyle evlerimizdeyiz. Sevinicimizi, coşkumuzu evlerimizde yaşayacağız. Bayram havası bu yıl evlerimizde yaşanacak. 23 Nisan gecesi saat tam 21.00’de balkonlara çıkarak hep bir ağızdan İstiklal Marşımızı okuyacağız ve 100. yıl coşkusunu birlikte yaşayacağız. Gelecek yıl yine Türkiye’de ve Kocaeli’de yer gök bayraklarla donanacak. Dünyanın dört bir yanından çocuklar yine şehrimize dolacak. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle ve minnetle anıyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.’’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir açıklama yaptı. Bu yıl 23 Nisan’da koronavirüs(Covid-19) tedbirleri nedeniyle bayram coşkusunu evlerimizde yaşayacağımızı hatırlatan Başkan Büyükakın; ‘’İstiklal Marşımızı balkonlarda hep bir ağızdan okuyarak, bayram coşkumuzu evlerimizde yaşayalım’’ dedi.

 

Başkan Büyükakın, TBMM’nin açılışının 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda Kocaelilileri 23 Nisan gecesi saat 21.00’de balkonlara çıkarak, hep bir ağızdan İstiklal Marşı’mızı okumaya davet etti. Başkan Büyükakın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ‘’Türkiye Büyük Millet Meclisimiz, bu 23 Nisan’da 100 yaşına giriyor. Egemenliğimizin ve bağımsızlığımızın sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 100. yaşı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Her 23 Nisan’da Kocaeli’de 41 ülkeden 1000 çocuğu misafir ediyorduk. Bu 23 Nisan’da Covid-19 salgını tedbirleri nedeniyle evlerimizdeyiz. Sevinicimizi, coşkumuzu evlerimizde yaşayacağız. Bayram havası bu yıl evlerimizde yaşanacak. 23 Nisan gecesi saat tam 21.00’de balkonlara çıkarak hep bir ağızdan İstiklal Marşımızı okuyacağız ve 100. yıl coşkusunu birlikte yaşayacağız. Gelecek yıl yine Türkiye’de ve Kocaeli’de yer gök bayraklarla donanacak. Dünyanın dört bir yanından çocuklar yine şehrimize dolacak. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle ve minnetle anıyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.