BAŞKAN’DAN GÖLCÜKSPOR’A YARDIM ÇAĞRISI

Spor 18.04.2019 - 18:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN’DAN GÖLCÜKSPOR’A YARDIM ÇAĞRISI

Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin ligin bitimine 3 hafta kala mali yönden destek istedi. Başkan Şahin"Sevgili büyüklerim, dostlarım, arkadaşlarım, kardeşlerim, başkanlığını yapmış olduğum Gölcükspor Kulübü olarak mücadelemizi sürdürmekteyiz, hafta sonu kulübümüz Gölcüğümüz açısından çok önemli bir maça çıkacağız, bu zor günümüzde her birinizin maddi ve manevi desteğine ihtiyacımız vardır.

"Bir elin nesi var iki elin sesi var” Başkan Şahin"Sevgili büyüklerim, dostlarım, arkadaşlarım, kardeşlerim, başkanlığını yapmış olduğum Gölcükspor Kulübü olarak mücadelemizi sürdürmekteyiz, hafta sonu kulübümüz Gölcüğümüz açısından çok önemli bir maça çıkacağız, bu zor günümüzde her birinizin maddi ve manevi desteğine ihtiyacımız vardır. Bugün az çok demeden kulübümüze bağışta bulunmanızı rica ediyorum, bağışlarınızı kulübün banka hesabına yapabilir veya benimle irtibata geçerek bağış makbuzu ile de yapabilirsiniz, Atalarımızın dediği gibi “ Damlaya damlaya göl olur” , “Bir elin nesi var iki elin sesi var” bu düsturla imkanlarınız dahilinde az veya çok yardımlarınızı bekliyorum" ÜÇ OYUNCU KATILMADI 3.Lig 3.Grup’ta yer alan ve son oynadığı maçta kendi sahasında Payas’ı 3-0 yenerek moral kazanan Gölcükspor, hafta sonu oynayacağı Bucaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı Siyahlılar bir günlük iznin ardından  teknik patron Ali Beykoz nezaretinde çalışmalarına devam ediyor. Ömer Faruk Boz, Sedat Cengiz ve Erdem Güner hafif ağrıları olduğu için antrenmana katılmadı. Kırmızı-siyahlı ekip, cumartesi günü antrenmanlarını tamamlayacak ve İzmir’e hareket edecek. HER MAÇ  ÖNEMLİ  Deneyimli antrenör Beykoz, “Matematiksel olarak Buca daha düşmedi.  Ben o tarafından bakıyorum. Çok önemli bir maça gidiyoruz. Uzun haftalar sonra galip gelmek bizi mutlu etti. Hendekten bir adım attık. Bizler maç maç gidiyoruz. Bizim için her hafta bir tane maçımız var. Geçtiğimiz hafta Payasspor’du, bu hafta ise Bucaspor var. Ligde altı tane takım düşme hattında var. 1 şans bizim için bir şanstır. Hafta içi antrenmanlarımıza devam ederek hazırlanacağız” dedi.
Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin ligin bitimine 3 hafta kala mali yönden destek istedi. Başkan Şahin"Sevgili büyüklerim, dostlarım, arkadaşlarım, kardeşlerim, başkanlığını yapmış olduğum Gölcükspor Kulübü olarak mücadelemizi sürdürmekteyiz, hafta sonu kulübümüz Gölcüğümüz açısından çok önemli bir maça çıkacağız, bu zor günümüzde her birinizin maddi ve manevi desteğine ihtiyacımız vardır.

"Bir elin nesi var iki elin sesi var”
Başkan Şahin"Sevgili büyüklerim, dostlarım, arkadaşlarım, kardeşlerim, başkanlığını yapmış olduğum Gölcükspor Kulübü olarak mücadelemizi sürdürmekteyiz, hafta sonu kulübümüz Gölcüğümüz açısından çok önemli bir maça çıkacağız, bu zor günümüzde her birinizin maddi ve manevi desteğine ihtiyacımız vardır. Bugün az çok demeden kulübümüze bağışta bulunmanızı rica ediyorum, bağışlarınızı kulübün banka hesabına yapabilir veya benimle irtibata geçerek bağış makbuzu ile de yapabilirsiniz, Atalarımızın dediği gibi “ Damlaya damlaya göl olur” , “Bir elin nesi var iki elin sesi var” bu düsturla imkanlarınız dahilinde az veya çok yardımlarınızı bekliyorum"

ÜÇ OYUNCU KATILMADI
3.Lig 3.Grup’ta yer alan ve son oynadığı maçta kendi sahasında Payas’ı 3-0 yenerek moral kazanan Gölcükspor, hafta sonu oynayacağı Bucaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı Siyahlılar bir günlük iznin ardından  teknik patron Ali Beykoz nezaretinde çalışmalarına devam ediyor. Ömer Faruk Boz, Sedat Cengiz ve Erdem Güner hafif ağrıları olduğu için antrenmana katılmadı. Kırmızı-siyahlı ekip, cumartesi günü antrenmanlarını tamamlayacak ve İzmir’e hareket edecek.


HER MAÇ  ÖNEMLİ 
Deneyimli antrenör Beykoz, “Matematiksel olarak Buca daha düşmedi.  Ben o tarafından bakıyorum. Çok önemli bir maça gidiyoruz. Uzun haftalar sonra galip gelmek bizi mutlu etti. Hendekten bir adım attık. Bizler maç maç gidiyoruz. Bizim için her hafta bir tane maçımız var. Geçtiğimiz hafta Payasspor’du, bu hafta ise Bucaspor var. Ligde altı tane takım düşme hattında var. 1 şans bizim için bir şanstır. Hafta içi antrenmanlarımıza devam ederek hazırlanacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.