BAŞKAN'DAN MÜFTÜYE ZİYARET

Gölcük 01.10.2018 - 17:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN'DAN MÜFTÜYE ZİYARET

Camiler ve Din görevliler haftası dolayısı ile Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Gölcük Müftüsü İlyas Öztel'i makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında Camiler ve Din Görevlileri Haftası olarak kutlanıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı, 1986 yılında ilk kez 1-7 Ekim tarihleri arasını içeren ekim ayının ilk haftasını Camiler Haftası olarak ilan etmişti. O günden itibaren ekim ayının ilk haftasında 1-7 Ekim tarihleri Camiler Haftası olarak kutlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda bu gün Camiler ve Din görevliler haftası dolayısı ile Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Gölcük Müftüsü İlyas Öztel'i makamında ziyaret etti.  Ziyarette Başkan Ellibeş; “bugün bizim açımızda önemli bir gündür. Bu gün camiler ve Din görevlilerimiz haftası dolayısı ile ilçe müftümüz Sayın İlyas Öztel'i ziyaret ettik. Değerli müftümüzün Camiler ve Din görevliler haftasını kutluyoruz. Nice sağlıklı bir yıl diliyoruz” dedi. Başkan Ellibeş beraberinde getirdiği çiçeği Gölcük Müftüsü İlyas Öztel'e takdim etti. Gölcük Müftüsü İlyas Öztel; “öncelikle bu önemli günümüzde bizleri burada ziyaret ettiniz. Bu ziyaret bizlere onur verdi. Hoş geldiniz. Din görevlileri olarak halkımıza dinimiz konusunda en iyi hizmeti vermek için tüm personellerimizle gayret gösteriyoruz. Çok hassas bir görevimiz vardır. Bundan dolayı en iyi bir şekilde hizmet veriyoruz” dedi. Fahri Haner  
Camiler ve Din görevliler haftası dolayısı ile Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Gölcük Müftüsü İlyas Öztel'i makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında Camiler ve Din Görevlileri Haftası olarak kutlanıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı, 1986 yılında ilk kez 1-7 Ekim tarihleri arasını içeren ekim ayının ilk haftasını Camiler Haftası olarak ilan etmişti. O günden itibaren ekim ayının ilk haftasında 1-7 Ekim tarihleri Camiler Haftası olarak kutlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda bu gün Camiler ve Din görevliler haftası dolayısı ile Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Gölcük Müftüsü İlyas Öztel'i makamında ziyaret etti. 

Ziyarette Başkan Ellibeş; “bugün bizim açımızda önemli bir gündür. Bu gün camiler ve Din görevlilerimiz haftası dolayısı ile ilçe müftümüz Sayın İlyas Öztel'i ziyaret ettik. Değerli müftümüzün Camiler ve Din görevliler haftasını kutluyoruz. Nice sağlıklı bir yıl diliyoruz” dedi. Başkan Ellibeş beraberinde getirdiği çiçeği Gölcük Müftüsü İlyas Öztel'e takdim etti.

Gölcük Müftüsü İlyas Öztel; “öncelikle bu önemli günümüzde bizleri burada ziyaret ettiniz. Bu ziyaret bizlere onur verdi. Hoş geldiniz. Din görevlileri olarak halkımıza dinimiz konusunda en iyi hizmeti vermek için tüm personellerimizle gayret gösteriyoruz. Çok hassas bir görevimiz vardır. Bundan dolayı en iyi bir şekilde hizmet veriyoruz” dedi.

Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.