BAŞKAN'DAN VATANDAŞA ''YILDIRIM'' ÇÖZÜM

Gölcük 18.04.2019 - 18:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN'DAN VATANDAŞA ''YILDIRIM'' ÇÖZÜM

Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer’i Yeni Gölcük Gazetesi olarak makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Seçim öncesi canlı yayınlarda cep telefonu numarasını veren Başkan Sezer, halen daha aynı numarayı kullanıyor. Sezer, vatandaşlardan sosyal medya ve whatsapp üzerinden kendisine iletilen şikayetlere anında müdahale ederek çözüm buluyor.

Başkan Sezer, vatandaşların durumdan çok memnun olduğunu öncesi dönemde cep telefonumu vatandaşlara vermiş ve seçimden sonra da aynı numarayı kullanacağımı, vatandaşların bizlere rahatça ulaşabileceği sözünü vermiştik. Bu sözümüzü tutuyoruz. Numaram lahen daha aynı. Sosyla Medya'dan ve What Sapp üzerinden bana iletilen sorunlar oluyor. Bende vakit geçirmeden gerekli talimatı vererek çözümünü sağlıyorum. Önceleri vatandaşlar bu durumu yadırgamış, inanamamıştı. Ancak, ilettikleri sorunların bir kaç saat içinde çözüldüğünü görünce mutluluklarını ifade ediyorlar" dedi.  YOĞUN ÇALIŞMA  Göreve başladıkları andan itibaren, sorunların ve şikayetlerin üzerinde giderek çözüme ulaştırdıklarını belirten Başkan Sezer,   “İlk gün itibari ile yoğun şekilde çalışmaya başladık. Vatandaşın sorunlarının çözümü için kendim cep telefonuma gelen şikayetleri birimlere aktarıyorum. Şikayetler en kısa sürede çözüme ulaşıyor. Vatandaşlarımızda sorunlar çözülünce teşekkürlerini iletiyor. Halkımızla arama mesafe koymadım. Koymayacağımda”dedi. ÇALIŞMA EKİBİ OLUŞTURUYOR Başka Sezer yeni çalışma arkadaşlarını da oluşturmaya başladıklarını belirtti. “Başkan yardımcılarımızın ikisini belirledik. Darıca Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Karadağ’da başkan yardımcısı olarak göreve başlayacak. Özel kalem Müdürümüz Fatih Bayram olarak belirledik. Çalışma arkadaşlarımız yavaş yavaş belirleniyor” dedi. PROJELERİMİZİ YAPACAĞIZ Başkan Sezer “Kentsel dönüşüm önemli. İlçemizde başlayan  kentsel dönüşüm devam edecek. Sanayi alanı için yapılacak proje’de AVM ile birlikte bir çok markanın gelmesinin yanı sıra esnafımızda canlanacak. Bu proje ile gençlerimizin zamanını geçirebileceği bir mekan olacak. Gençler İzmit yerine Gölcük’de zaman geçirecek.  Milli Savunma Bakanlığı’ndan devralınan Beyoğlu Deresi’nin doğusunda yer alan 50 dönüm arsanın Gemi müzeyi kapsayacak şekilde  genişleterek Millet bahçesi haline getireceğiz. Bu alan sadece bahçe olmayacak. İçinde deniz müzesinin, deprem müzesinin, Serveti Fünun Müzesinin olacağı müzeler ile yüzen gemi müzeler olacak. Parkların yanı sıra sosyal alanlar ile bir bütün halinde kompleks inşaa edeceğiz. Bu proje ilçemize büyük katma değer sağlayacak.  HER ZAMAN ADALETLİ OLACAĞIZ  Sezer, “Yeni dönemde gönül belediyeciliği şiarıyla adaletin ön planda olduğu bir yönetim anlayışını benimseyeceğiz. Şeffaf bir belediyecilik hizmeti sergileyip, tüm yaptıklarımız da vatandaşlarımızın gözü önünde olacak. İhalelerimizi canlı yanınla yapıp, herkese duyuracağız ve hiçbir vatandaşımızı ayırt etmeyeceğiz” dedi. KAPIM HERKESE AÇIK  “Öncelikli hedefimiz gönüllere girmek olacak” diyen Başkan, “Belediyedeki makam odamın kapısı herkese açık.  Bakan değil, gören bir belediyecilik anlayışıyla kurumsal bir hizmet anlayışı sergileyeceğiz. Kenti ve mahallelerin sorunlarını biliyoruz. Değirmendere için özel projeler geliştirip, kültür, sanat ve sporla ülke gündeminde yer bulmasını sağlayacağız” şeklinde konuştu. 
Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer’i Yeni Gölcük Gazetesi olarak makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Seçim öncesi canlı yayınlarda cep telefonu numarasını veren Başkan Sezer, halen daha aynı numarayı kullanıyor. Sezer, vatandaşlardan sosyal medya ve whatsapp üzerinden kendisine iletilen şikayetlere anında müdahale ederek çözüm buluyor.

Başkan Sezer, vatandaşların durumdan çok memnun olduğunu öncesi dönemde cep telefonumu vatandaşlara vermiş ve seçimden sonra da aynı numarayı kullanacağımı, vatandaşların bizlere rahatça ulaşabileceği sözünü vermiştik. Bu sözümüzü tutuyoruz. Numaram lahen daha aynı. Sosyla Medya'dan ve What Sapp üzerinden bana iletilen sorunlar oluyor. Bende vakit geçirmeden gerekli talimatı vererek çözümünü sağlıyorum. Önceleri vatandaşlar bu durumu yadırgamış, inanamamıştı. Ancak, ilettikleri sorunların bir kaç saat içinde çözüldüğünü görünce mutluluklarını ifade ediyorlar" dedi. 

YOĞUN ÇALIŞMA 
Göreve başladıkları andan itibaren, sorunların ve şikayetlerin üzerinde giderek çözüme ulaştırdıklarını belirten Başkan Sezer, 
 “İlk gün itibari ile yoğun şekilde çalışmaya başladık. Vatandaşın sorunlarının çözümü için kendim cep telefonuma gelen şikayetleri birimlere aktarıyorum. Şikayetler en kısa sürede çözüme ulaşıyor. Vatandaşlarımızda sorunlar çözülünce teşekkürlerini iletiyor. Halkımızla arama mesafe koymadım. Koymayacağımda”dedi.

ÇALIŞMA EKİBİ OLUŞTURUYOR
Başka Sezer yeni çalışma arkadaşlarını da oluşturmaya başladıklarını belirtti. “Başkan yardımcılarımızın ikisini belirledik. Darıca Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Karadağ’da başkan yardımcısı olarak göreve başlayacak. Özel kalem Müdürümüz Fatih Bayram olarak belirledik. Çalışma arkadaşlarımız yavaş yavaş belirleniyor” dedi.

PROJELERİMİZİ YAPACAĞIZ
Başkan Sezer “Kentsel dönüşüm önemli. İlçemizde başlayan  kentsel dönüşüm devam edecek. Sanayi alanı için yapılacak proje’de AVM ile birlikte bir çok markanın gelmesinin yanı sıra esnafımızda canlanacak. Bu proje ile gençlerimizin zamanını geçirebileceği bir mekan olacak. Gençler İzmit yerine Gölcük’de zaman geçirecek.  Milli Savunma Bakanlığı’ndan devralınan Beyoğlu Deresi’nin doğusunda yer alan 50 dönüm arsanın Gemi müzeyi kapsayacak şekilde  genişleterek Millet bahçesi haline getireceğiz. Bu alan sadece bahçe olmayacak. İçinde deniz müzesinin, deprem müzesinin, Serveti Fünun Müzesinin olacağı müzeler ile yüzen gemi müzeler olacak. Parkların yanı sıra sosyal alanlar ile bir bütün halinde kompleks inşaa edeceğiz. Bu proje ilçemize büyük katma değer sağlayacak. 

HER ZAMAN ADALETLİ OLACAĞIZ
 Sezer, “Yeni dönemde gönül belediyeciliği şiarıyla adaletin ön planda olduğu bir yönetim anlayışını benimseyeceğiz. Şeffaf bir belediyecilik hizmeti sergileyip, tüm yaptıklarımız da vatandaşlarımızın gözü önünde olacak. İhalelerimizi canlı yanınla yapıp, herkese duyuracağız ve hiçbir vatandaşımızı ayırt etmeyeceğiz” dedi.

KAPIM HERKESE AÇIK 
“Öncelikli hedefimiz gönüllere girmek olacak” diyen Başkan, “Belediyedeki makam odamın kapısı herkese açık.  Bakan değil, gören bir belediyecilik anlayışıyla kurumsal bir hizmet anlayışı sergileyeceğiz. Kenti ve mahallelerin sorunlarını biliyoruz. Değirmendere için özel projeler geliştirip, kültür, sanat ve sporla ülke gündeminde yer bulmasını sağlayacağız” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.