LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN ECZACILAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Gündem 15.05.2018 - 17:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN ECZACILAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 14 Mayıs Eczacılar günü sebebiyle eczanelere uğrayarak çalışanların eczacılar gününü tebrik etti.

14 Mayıs Eczacılar Günü sebebiyle, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ilçede faaliyet gösteren eczaneleri ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında eczane çalışanlarının gününü tebrik eden Başkan Ellibeş ayrıca eczacılara çiçek hediye etti.  Eczacıların sağlığın en önemli unsurundan birisi olduğunu belirterek, yaptıkları hizmetin çok önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Ellibeş."İnsanlık tarihi boyunca varlığını ve işlevselliğini koruyan eczacılık mesleği, insan sağlığına yaptığı hizmetlerle değerini hiçbir zaman kaybetmeyecektir. Vatandaşlarımıza hizmet veren, bilgilendiren, yönlendiren ve sağlık hizmetlerinin sunulmasında gece gündüz ayırt etmeden yardımcı olan eczacılarımız bu mesleği sorumluluklarının bilincinde yerine getirmektedirler. Bu duygu ve düşüncelerle; ilaçların hazırlanmasından hastalara ulaştırılmasına kadar her aşamada sorumluluk sahibi olan ve ülkemizin dört bir yanında insan sağlığı için hizmet veren, kendilerini insan sağlığına adayan tüm eczacılarımızın Eczacılık Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi,
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 14 Mayıs Eczacılar günü sebebiyle eczanelere uğrayarak çalışanların eczacılar gününü tebrik etti.

14 Mayıs Eczacılar Günü sebebiyle, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ilçede faaliyet gösteren eczaneleri ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında eczane çalışanlarının gününü tebrik eden Başkan Ellibeş ayrıca eczacılara çiçek hediye etti. 
Eczacıların sağlığın en önemli unsurundan birisi olduğunu belirterek, yaptıkları hizmetin çok önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Ellibeş."İnsanlık tarihi boyunca varlığını ve işlevselliğini koruyan eczacılık mesleği, insan sağlığına yaptığı hizmetlerle değerini hiçbir zaman kaybetmeyecektir. Vatandaşlarımıza hizmet veren, bilgilendiren, yönlendiren ve sağlık hizmetlerinin sunulmasında gece gündüz ayırt etmeden yardımcı olan eczacılarımız bu mesleği sorumluluklarının bilincinde yerine getirmektedirler. Bu duygu ve düşüncelerle; ilaçların hazırlanmasından hastalara ulaştırılmasına kadar her aşamada sorumluluk sahibi olan ve ülkemizin dört bir yanında insan sağlığı için hizmet veren, kendilerini insan sağlığına adayan tüm eczacılarımızın Eczacılık Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.