LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN ELLİBEŞ BASINI AĞIRLADI

11.01.2018 - 12:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN ELLİBEŞ BASINI AĞIRLADI

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur günü kutlamaları kapsamında İzmit ve Gölcük Basın çalışanlarının onuruna Yazlık Ilıca Restaurant'ta bir yemek düzenleyerek ağırladı. Basın çalışanlarının davete yoğun ilgi göstermesi Başkan Ellibeş'i çok mutlu etti.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş her sene geleneksel hale getirdiği gazetecilerle buluşma etkinliğini bu yıl da Yazlık Ilıca Restoran’da gerçekleştirdi. Yemekte Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ve Yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere İzmit ve Gölcük Basın çalışanları hazır bulundular. Yemek öncesi Başkan Ellibeş masaları gezerek gazetecilerle sohbet etti.     16 OCAK’TA ÇALIŞTAY YAPACAĞIZ Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in gazetecileri ağırladığı etkinlikte yemek öncesi açıklamalarda bulunan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle bir aradayız. Bizim olmazsa olmazımız 16 Ocak Basın Onur Günüdür. Çünkü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilk ve tek basın toplantısı bizim kentimizde yapıldı. 16 Ocak’ta çok güzel bir çalıştay yapacağız. 128 meslektaşımızı bu yıl bilgisayar dağıtımı yapılacak. Evler konusunda 16 Ocak’ta sayın bakanımızın bir açıklama yapmasını bekliyoruz” dedi. GELECEĞE BİRBİRİMİZDEN ALACAĞIMIZ GÜÇLE UMUTLA GİRİYORUZ Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol’un ardından konuşan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Biz bir takım fırsatları değerlendirerek bir araya gelmeliyiz. Dostlar fırsatları oluşturarak olabildiğince bir araya gelmelidir. Çalışan Gazeteciler Günü bir fırsattır dedik, bir araya geldik. Geleceğe birbirimizden alacağımız güçle umutla giriyoruz. Tek arzum sevgi ikliminin yaygınlaşmasıdır. Seneye İnşallah burada buluştuğumuzda 2018 yılı beklentilerimizin gerçekleştiği bir yıl olur. Bizlere bu buluşmanın mutluluğunu yaşattığınız için hepinize çok teşekkür ediyor davetimize icabet eden siz değerli Basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur gününü kutluyor başarılar diliyorum. Cemiyet yönetimini de tebrik ediyorum. " dedi.   Yemek sonrasında Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Yemeğe katılan Basın çalışanlarına çeşitli hediyeler takdim etti. Basın çalışanları da Her yıl 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur günü kutlamaları kapsamında kendilerini Gölcük'te ağırlayan kusursuz bir ev sahipliği yapan Başkan Ellibeş başta olmak üzere emek veren Belediye Basın Yayın Personeline teşekkür ettiler.  
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur günü kutlamaları kapsamında İzmit ve Gölcük Basın çalışanlarının onuruna Yazlık Ilıca Restaurant'ta bir yemek düzenleyerek ağırladı. Basın çalışanlarının davete yoğun ilgi göstermesi Başkan Ellibeş'i çok mutlu etti.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş her sene geleneksel hale getirdiği gazetecilerle buluşma etkinliğini bu yıl da Yazlık Ilıca Restoran’da gerçekleştirdi. Yemekte Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ve Yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere İzmit ve Gölcük Basın çalışanları hazır bulundular. Yemek öncesi Başkan Ellibeş masaları gezerek gazetecilerle sohbet etti.

 

 

16 OCAK’TA ÇALIŞTAY YAPACAĞIZ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in gazetecileri ağırladığı etkinlikte yemek öncesi açıklamalarda bulunan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle bir aradayız. Bizim olmazsa olmazımız 16 Ocak Basın Onur Günüdür. Çünkü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilk ve tek basın toplantısı bizim kentimizde yapıldı. 16 Ocak’ta çok güzel bir çalıştay yapacağız. 128 meslektaşımızı bu yıl bilgisayar dağıtımı yapılacak. Evler konusunda 16 Ocak’ta sayın bakanımızın bir açıklama yapmasını bekliyoruz” dedi.

GELECEĞE BİRBİRİMİZDEN ALACAĞIMIZ GÜÇLE UMUTLA GİRİYORUZ

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol’un ardından konuşan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Biz bir takım fırsatları değerlendirerek bir araya gelmeliyiz. Dostlar fırsatları oluşturarak olabildiğince bir araya gelmelidir. Çalışan Gazeteciler Günü bir fırsattır dedik, bir araya geldik. Geleceğe birbirimizden alacağımız güçle umutla giriyoruz. Tek arzum sevgi ikliminin yaygınlaşmasıdır. Seneye İnşallah burada buluştuğumuzda 2018 yılı beklentilerimizin gerçekleştiği bir yıl olur. Bizlere bu buluşmanın mutluluğunu yaşattığınız için hepinize çok teşekkür ediyor davetimize icabet eden siz değerli Basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur gününü kutluyor başarılar diliyorum. Cemiyet yönetimini de tebrik ediyorum. " dedi.  

Yemek sonrasında Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Yemeğe katılan Basın çalışanlarına çeşitli hediyeler takdim etti. Basın çalışanları da Her yıl 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur günü kutlamaları kapsamında kendilerini Gölcük'te ağırlayan kusursuz bir ev sahipliği yapan Başkan Ellibeş başta olmak üzere emek veren Belediye Basın Yayın Personeline teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.