LASTİK İŞ

BAŞKAN ELLİBEŞ DÜNYA İKİNCİSİ OLAN KIZLARIMIZI KAPADOKYA’YA GÖNDERİYOR

Spor 25.03.2018 - 15:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN ELLİBEŞ DÜNYA İKİNCİSİ OLAN KIZLARIMIZI KAPADOKYA’YA GÖNDERİYOR

Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) tarafından düzenlenen Dünya Okul Sporları Futsal Şampiyonası'nda finalde Brezilya temsilcisine yenilerek ikinci olan Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Kız Takımını Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Kapadokya’ya tatile gönderiyor.

Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) tarafından düzenlenen Dünya Okul Sporları Futsal Şampiyonası’nda Dünya İkincisi olan Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Kız takımını Değiremndere’de yapılan sağlıklı yaşam yürüyüşlüne katıldı.    BAŞKAN YEMEKTE AĞIRLAYACAK Kocaeli Büyükşehir Belediye  başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tebrik etti. Başkan Karaosmanoğlu” Dünya ikincisi olan kızlarımızı bizlere bu gururu yaşattıkları için kutluyorum. Kızlarımızı ve yöneticileri ile yemekte bir araya gelerek kutlamak istiyorum”dedi.   KIZLARA KAPADOKYA TATİLİ Gölcük belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Barbaros Hayrettin Lisesi kız futsal takımımız bize gurur yaşattı. Türkiye’yi mükemmel bir şekilde temsil ederek Dünya ikincisi olarak Türkiye’ye döndüler. Ne kadar övünsek azdır onlarla gurur duyuyorum. Mükemmel sonuç. Dünya ikincisi olan takımımızı bizde Gölcük Belediyesi olarak ödüllendirmek istedik. Şampiyon kızlarımızı kapadokya’ya tatile göndermek istiyoruz”dedi.   KIZLAR TEŞEKKÜR ETTİ Yürüyüş sırasında Başkan Ellibeş’in kendilerini Kapadokya’ya tatile göndereceğini öğrenen kızlar Başkan Ellibeş’e teşekkür ettiler.
Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) tarafından düzenlenen Dünya Okul Sporları Futsal Şampiyonası'nda finalde Brezilya temsilcisine yenilerek ikinci olan Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Kız Takımını Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Kapadokya’ya tatile gönderiyor.
Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) tarafından düzenlenen Dünya Okul Sporları Futsal Şampiyonası’nda Dünya İkincisi olan Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Kız takımını Değiremndere’de yapılan sağlıklı yaşam yürüyüşlüne katıldı. 
 
BAŞKAN YEMEKTE AĞIRLAYACAK
Kocaeli Büyükşehir Belediye  başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tebrik etti. Başkan Karaosmanoğlu” Dünya ikincisi olan kızlarımızı bizlere bu gururu yaşattıkları için kutluyorum. Kızlarımızı ve yöneticileri ile yemekte bir araya gelerek kutlamak istiyorum”dedi.
 
KIZLARA KAPADOKYA TATİLİ
Gölcük belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Barbaros Hayrettin Lisesi kız futsal takımımız bize gurur yaşattı. Türkiye’yi mükemmel bir şekilde temsil ederek Dünya ikincisi olarak Türkiye’ye döndüler. Ne kadar övünsek azdır onlarla gurur duyuyorum. Mükemmel sonuç. Dünya ikincisi olan takımımızı bizde Gölcük Belediyesi olarak ödüllendirmek istedik. Şampiyon kızlarımızı kapadokya’ya tatile göndermek istiyoruz”dedi.
 
KIZLAR TEŞEKKÜR ETTİ
Yürüyüş sırasında Başkan Ellibeş’in kendilerini Kapadokya’ya tatile göndereceğini öğrenen kızlar Başkan Ellibeş’e teşekkür ettiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.