LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN ELLİBEŞ'E NEZAKET ZİYARETİ

Gölcük 18.12.2018 - 17:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN ELLİBEŞ'E NEZAKET ZİYARETİ

Gölcük İlçe Nufüs Müdürü Aysun Dinç ve Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Murat Can Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kendisini ziyaret eden İlçe Nufüs Müdürü Aysun Dinç'e ve Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Murat Can'a teşekkür etti.  Dinç'e görevinde başarılar diledi Başkan Ellibeş, İlçe Nüfus Müdürlük görevine geçtiğimiz aylarda başlayan Aysun Dinç'e çalışmalarında başarılar diledi. Vergi vatandaşların en önemli görevidir Ellibeş, ayrıca kendisini ziyaret eden Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Murat Can'a teşekkür etti ve verginin vatandaşların en önemli görevi olduğunu ifade etti. 
Gölcük İlçe Nufüs Müdürü Aysun Dinç ve Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Murat Can Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kendisini ziyaret eden İlçe Nufüs Müdürü Aysun Dinç'e ve Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Murat Can'a teşekkür etti. 
Dinç'e görevinde başarılar diledi
Başkan Ellibeş, İlçe Nüfus Müdürlük görevine geçtiğimiz aylarda başlayan Aysun Dinç'e çalışmalarında başarılar diledi.
Vergi vatandaşların en önemli görevidir
Ellibeş, ayrıca kendisini ziyaret eden Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Murat Can'a teşekkür etti ve verginin vatandaşların en önemli görevi olduğunu ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.