BAŞKAN ELLİBEŞ EŞİ İLE HACCA GİDİYOR

10.08.2018 - 12:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN ELLİBEŞ EŞİ İLE HACCA GİDİYOR

Pazartesi günü, eşi Feriha hanımla birlikte, Hac görevini yerine getirmek için, Kutsal Topraklara yola çıkacak olan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, tüm Gölcük halkından helallik istedi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş eşi Feriha Ellibeş ile birlikte, pazartesi günü Hac Farizesini yerine getirmek üzere, Kutsal Topraklara gitmeye hazırlanıyor.  Uzun yıllardır Hac hayalini gerçekleştirmeyi planlayan Ellibeş çiftine, Kutsal Topraklara gitmek bu yıl nasip oldu. 13 Ağustos Pazartesi günü eşi Feriha hanımla birlikte, Kutsal Topraklara yola çıkacak olan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, tüm Gölcük halkından helallık isteyerek, “Bütün İslam Aleminin ve Gölcük halkının Kurban Bayramını şimdiden kutluyorum. İnşallah bu yıl kutsal Hac görevimi yerine getireceğim. Kurban Bayramının ülkemize ve tüm halkımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum. Eşimin ve benim en büyük hayalimiz olan Hac görevini yerine getirmek üzerek, Kutsal Topraklara gidiyoruz. Allah bu güzel ve kutsal yolculuğu herkese nasip etsin. Hac görevim sırasında, ülkem ve Gölcük için bol bol dua edeceğim. Sizlerde dualarınızı esirgemeyin. ” diye konuştu.   
Pazartesi günü, eşi Feriha hanımla birlikte, Hac görevini yerine getirmek için, Kutsal Topraklara yola çıkacak olan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, tüm Gölcük halkından helallik istedi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş eşi Feriha Ellibeş ile birlikte, pazartesi günü Hac Farizesini yerine getirmek üzere, Kutsal Topraklara gitmeye hazırlanıyor. 

Uzun yıllardır Hac hayalini gerçekleştirmeyi planlayan Ellibeş çiftine, Kutsal Topraklara gitmek bu yıl nasip oldu. 13 Ağustos Pazartesi günü eşi Feriha hanımla birlikte, Kutsal Topraklara yola çıkacak olan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, tüm Gölcük halkından helallık isteyerek, “Bütün İslam Aleminin ve Gölcük halkının Kurban Bayramını şimdiden kutluyorum. İnşallah bu yıl kutsal Hac görevimi yerine getireceğim. Kurban Bayramının ülkemize ve tüm halkımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum. Eşimin ve benim en büyük hayalimiz olan Hac görevini yerine getirmek üzerek, Kutsal Topraklara gidiyoruz. Allah bu güzel ve kutsal yolculuğu herkese nasip etsin. Hac görevim sırasında, ülkem ve Gölcük için bol bol dua edeceğim. Sizlerde dualarınızı esirgemeyin. ” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.