LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN ELLİBEŞ ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Gölcük 20.09.2018 - 11:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN ELLİBEŞ ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip talepleri birinci ağızdan dinlemeye ve gönül köprüleri kurmaya devam ediyor. Sık sık çat kapı ev ziyaretleri yapan Başkan Ellibeş, vatandaşın duasını alıyor.

Esnafın yanı sıra yoldan geçen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Ellibeş esnaf ve vatandaşa yapılan hizmetleri aktararak, Gölcük’te yaşayan ve çalışan tüm vatandaşlara daha iyi hizmet etmek için çalıştıklarını belirtti.  İNSAN ODAKLI HİZMET Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçede gezmedik esnaf sokakta tokalaşmadığı vatandaş bırakmadı. Sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında sahaya inerek esnafın ve vatandaşın taleplerini birinci ağızdan dinleyen Başkan Ellibeş, sorunları yerinde çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Her zaman insan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Başkan Ellibeş, gerek mahalle ziyaretleri gerekse esnaf ziyaretleriyle vatandaşların sesine kulak veriyor. ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ Esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sık sık gerçekleştiren Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, bu kez de Cumhuriyet Caddesi üzerinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, esnafa hayırlı işleri olması dileğinde bulundu. Esnafın talep ve önerilerini dinleyen Başkan Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Ayrıca ziyaretleri sırasında esnaflarla sohbet ederek istek ve taleplerini dinleyen Başkan Ellibeş, daire müdürlerini arayarak anlık çözümler üretilmesini sağladı. Taleplerini dile getiren vatandaş ve esnafın yanında hemen telefona sarılan Başkan Ellibeş, iletilen talep ile ilgili birim müdürünü arayarak talebi müdürlere iletti ve ivedilikle taleplerin yerine giderilmesi için gerekli talimatları verdi. ESNAF VE VATANDAŞLAR HİZMETTEN MEMNUN Yapılan hizmetlerden memnun olduklarını dile getiren esnaflar, çalışmalarından dolayı da Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür ettiler. Çok sayıda işyerini dolaşarak esnafla bire bir sohbet eden Başkan Mehmet Ellibeş, burada esnafın duasını da aldı. Başkan Ellibeş, esnaf ve vatandaşın sesine kulak vererek onlarla her zaman birlikte olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirtti.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip talepleri birinci ağızdan dinlemeye ve gönül köprüleri kurmaya devam ediyor. Sık sık çat kapı ev ziyaretleri yapan Başkan Ellibeş, vatandaşın duasını alıyor.

Esnafın yanı sıra yoldan geçen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Ellibeş esnaf ve vatandaşa yapılan hizmetleri aktararak, Gölcük’te yaşayan ve çalışan tüm vatandaşlara daha iyi hizmet etmek için çalıştıklarını belirtti. 

İNSAN ODAKLI HİZMET

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçede gezmedik esnaf sokakta tokalaşmadığı vatandaş bırakmadı. Sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında sahaya inerek esnafın ve vatandaşın taleplerini birinci ağızdan dinleyen Başkan Ellibeş, sorunları yerinde çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Her zaman insan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Başkan Ellibeş, gerek mahalle ziyaretleri gerekse esnaf ziyaretleriyle vatandaşların sesine kulak veriyor.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sık sık gerçekleştiren Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, bu kez de Cumhuriyet Caddesi üzerinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, esnafa hayırlı işleri olması dileğinde bulundu. Esnafın talep ve önerilerini dinleyen Başkan Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Ayrıca ziyaretleri sırasında esnaflarla sohbet ederek istek ve taleplerini dinleyen Başkan Ellibeş, daire müdürlerini arayarak anlık çözümler üretilmesini sağladı. Taleplerini dile getiren vatandaş ve esnafın yanında hemen telefona sarılan Başkan Ellibeş, iletilen talep ile ilgili birim müdürünü arayarak talebi müdürlere iletti ve ivedilikle taleplerin yerine giderilmesi için gerekli talimatları verdi.

ESNAF VE VATANDAŞLAR HİZMETTEN MEMNUN

Yapılan hizmetlerden memnun olduklarını dile getiren esnaflar, çalışmalarından dolayı da Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür ettiler. Çok sayıda işyerini dolaşarak esnafla bire bir sohbet eden Başkan Mehmet Ellibeş, burada esnafın duasını da aldı. Başkan Ellibeş, esnaf ve vatandaşın sesine kulak vererek onlarla her zaman birlikte olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.