BAŞKAN ELLİBEŞ GAZETECİLERİ AĞIRLADI

Gölcük 13.01.2017 - 09:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN ELLİBEŞ GAZETECİLERİ AĞIRLADI

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş her sene geleneksel hale getirdiği gazetecilerle buluşma etkinliğini bu yıl da Yazlık Ilıca Restoran’da gerçekleştirdi.

Gazetecilerin ağırlandığı yemekli etkinlikte Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ve yönetiminin yanı sıra kentimizde faaliyet gösteren basın yayın kuruluşlarının temsilcileri ile muhabirler yer aldı. GÜROL: EYLÜL’DE EVLERİN İÇİNDEYİZ Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in gazetecileri ağırladığı etkinlikte yemek öncesi açıklamalarda bulunan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, “Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen bu programda basın sitemizin temellerinin atıldığını duyurmuştuk. Bugün de önümüzdeki eylül ayında o sitedeki binaların içerisinde oturacağımızı açıklıyoruz. Buradaki herkesi 16 Ocak Pazartesi günü saat 10.00’da Sabancı Kültür Merkezi’nde yapacağımız etkinliğe ve akşamında Luxory Garden Otel’deki balomuza davet ediyoruz. Şimdi iki dönüm arazi aldık. Bir aracı da cemiyetimize kazandırdık.  Çalışmalarız tüm hızıyla sürüyor. Birçok başarılı projeye imza attık. Mehmet Ellibeş başkanımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi. ELLİBEŞ: CEMİYET YÖNETİMİNİ TEBRİK EDİYORUM Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol’un ardından konuşan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “ Geleneksel bir hale geldi bu toplantılarımız. Çok sık basınla haşır neşir olmayı seven birisi değilim. Ama biz bu coğrafyada beraber yaşayan insanlarız. Hayat böyle güzel. Hiçbir zaman birbirimizi sevmekten vazgeçmeyelim. Bu buluşmanın mutluluğunu yaşattığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz ve 16 Ocak Basın Onur Gününüz kutlu olsun. Cemiyet yönetimini de tebrik ediyorum. Gazetecilerimizin beklentilerine karşılık verilecek hizmetleri hayata sokuyorlar. Güzel bir çalışmaya imza attılar. 
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş her sene geleneksel hale getirdiği gazetecilerle buluşma etkinliğini bu yıl da Yazlık Ilıca Restoran’da gerçekleştirdi.

Gazetecilerin ağırlandığı yemekli etkinlikte Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ve yönetiminin yanı sıra kentimizde faaliyet gösteren basın yayın kuruluşlarının temsilcileri ile muhabirler yer aldı.

GÜROL: EYLÜL’DE EVLERİN İÇİNDEYİZ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in gazetecileri ağırladığı etkinlikte yemek öncesi açıklamalarda bulunan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, “Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen bu programda basın sitemizin temellerinin atıldığını duyurmuştuk. Bugün de önümüzdeki eylül ayında o sitedeki binaların içerisinde oturacağımızı açıklıyoruz. Buradaki herkesi 16 Ocak Pazartesi günü saat 10.00’da Sabancı Kültür Merkezi’nde yapacağımız etkinliğe ve akşamında Luxory Garden Otel’deki balomuza davet ediyoruz. Şimdi iki dönüm arazi aldık. Bir aracı da cemiyetimize kazandırdık.  Çalışmalarız tüm hızıyla sürüyor. Birçok başarılı projeye imza attık. Mehmet Ellibeş başkanımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

ELLİBEŞ: CEMİYET YÖNETİMİNİ TEBRİK EDİYORUM

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol’un ardından konuşan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “ Geleneksel bir hale geldi bu toplantılarımız. Çok sık basınla haşır neşir olmayı seven birisi değilim. Ama biz bu coğrafyada beraber yaşayan insanlarız. Hayat böyle güzel. Hiçbir zaman birbirimizi sevmekten vazgeçmeyelim. Bu buluşmanın mutluluğunu yaşattığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz ve 16 Ocak Basın Onur Gününüz kutlu olsun. Cemiyet yönetimini de tebrik ediyorum. Gazetecilerimizin beklentilerine karşılık verilecek hizmetleri hayata sokuyorlar. Güzel bir çalışmaya imza attılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.