LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN ELLİBEŞ HALK EĞİTİM MERKEZİ SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ

31.05.2016 - 09:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAŞKAN ELLİBEŞ HALK EĞİTİM MERKEZİ SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ

Milli Eğitim Bakanlığı Halk Eğitim Merkezi tarafından Kongre Sarayında açılan yıl sonu sergisi Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Halk Eğitim Müdürü Mehmet Hafiz Arvas tarafından ziyaret edildi.

El emeği göz nuru eserleri tek tek inceleyen Başkan Ellibeş, kurs öğretmenleri ve kursiyerlerle sohbet ederek yaptıkları eserler hakkında bilgi aldı. Eserleri çok beğendiğini dile getiren Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Her yaşta insan mutlaka yaşamı içerisinde bir takım bilgileri kavrama ve öğrenme yolundadır. Bu anlamda kursiyerlerimiz öğrendiklerini, becerilerini ürünlerine yansıttılar. Ve aylarca emek sarf ettiler. Öncelikle ben kendilerini gönülden kutluyorum. Nihayetinde günlük yaşamımız içerisinde boş zamanlarını başka türlü faaliyetlerde de geçirebilirlerdi. Ama bu yönü tercih etmeleri hem aile ekonomisine hem de ülke ekonomisine bir katkı hem de sosyalleşme açısından bir rehabilitasyon açısından da çok farklı bir pencere. Ben bu yüzden önce Halk Eğitim camiasını gönülden kutluyorum.”dedi   Halk Eğitim Müdürü “Halk Eğitim Merkezi’nin 185 ayrı branşta 1065 kurs 18 431 kursiyer 264 öğretmen ve usta öğreticiyle bacasız bir fabrika gibi istihdam kurumu… Halk Eğitim Merkezleri her yaştan insana ilgi alanlarına göre günümüz eğitim ve öğretim imkanı sağlamaktadır. Halk Eğitim Merkezleri artık beceri geliştiren, sosyal dayanışmanın, birlikte çalışma ve işbirliği yapmanın, gelişen ve değişen ekonomik şartlara uyum sağlamanın arttırıldığı hayat boyu öğrenme merkezlerine dönüşmüştür.”dedi.
Milli Eğitim Bakanlığı Halk Eğitim Merkezi tarafından Kongre Sarayında açılan yıl sonu sergisi Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Halk Eğitim Müdürü Mehmet Hafiz Arvas tarafından ziyaret edildi.

El emeği göz nuru eserleri tek tek inceleyen Başkan Ellibeş, kurs öğretmenleri ve kursiyerlerle sohbet ederek yaptıkları eserler hakkında bilgi aldı. Eserleri çok beğendiğini dile getiren Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Her yaşta insan mutlaka yaşamı içerisinde bir takım bilgileri kavrama ve öğrenme yolundadır. Bu anlamda kursiyerlerimiz öğrendiklerini, becerilerini ürünlerine yansıttılar. Ve aylarca emek sarf ettiler. Öncelikle ben kendilerini gönülden kutluyorum. Nihayetinde günlük yaşamımız içerisinde boş zamanlarını başka türlü faaliyetlerde de geçirebilirlerdi. Ama bu yönü tercih etmeleri hem aile ekonomisine hem de ülke ekonomisine bir katkı hem de sosyalleşme açısından bir rehabilitasyon açısından da çok farklı bir pencere. Ben bu yüzden önce Halk Eğitim camiasını gönülden kutluyorum.”dedi

 

Halk Eğitim Müdürü “Halk Eğitim Merkezi’nin 185 ayrı branşta 1065 kurs 18 431 kursiyer 264 öğretmen ve usta öğreticiyle bacasız bir fabrika gibi istihdam kurumu… Halk Eğitim Merkezleri her yaştan insana ilgi alanlarına göre günümüz eğitim ve öğretim imkanı sağlamaktadır. Halk Eğitim Merkezleri artık beceri geliştiren, sosyal dayanışmanın, birlikte çalışma ve işbirliği yapmanın, gelişen ve değişen ekonomik şartlara uyum sağlamanın arttırıldığı hayat boyu öğrenme merkezlerine dönüşmüştür.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.