LASTİK İŞ

BAŞKAN ELLİBEŞ'İN ÇOCUK SEVGİSİ…

14.08.2017 - 09:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN ELLİBEŞ'İN ÇOCUK SEVGİSİ…

3 dönemdir Gölcük Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Mehmet Ellibeş'in çocuk sevgisini sanırız bilmeyen yoktur. Hemen her gittiği davet ve açılışta, çocuklara ayrı bir önem gösteren Başkan Ellibeş, bildiğiniz üzere 2 kız evladı ve 2 torun sahibi.  Başkan Ellibeş, geçtiğimiz hafta sonu Örcün ve Saraylı Köy Meydanlarında düzenlenen Kültür ve Sanat Festivalinde, çocuklara olan sevgisini bir kez daha gösterdi. Her daim çocuklarla olmaya özen gösteren Başkan Ellibeş, Örcün Meydanındaki ilk etkinlikte, oldukça güzel bir kız çocuğu ile görüntülendi.  Örcün Meydanı'ndaki protokol konuşmaları esnasında, yanına gelen bir çocuğu ile güzel bir ikili oluşturan Başkan Ellibeş, bir yandan konuşmacıları dinlerken, bir yandan da kız çocuğu ile sohbet etmeye başladı.  Elindeki dondurmayı elinden bırakmayan kız çocuğumuz ile Başkan Ellibeş'in diyalogları ve sohbetleri görülmeye değerdi…

3 dönemdir Gölcük Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Mehmet Ellibeş'in çocuk sevgisini sanırız bilmeyen yoktur. Hemen her gittiği davet ve açılışta, çocuklara ayrı bir önem gösteren Başkan Ellibeş, bildiğiniz üzere 2 kız evladı ve 2 torun sahibi. 
Başkan Ellibeş, geçtiğimiz hafta sonu Örcün ve Saraylı Köy Meydanlarında düzenlenen Kültür ve Sanat Festivalinde, çocuklara olan sevgisini bir kez daha gösterdi. Her daim çocuklarla olmaya özen gösteren Başkan Ellibeş, Örcün Meydanındaki ilk etkinlikte, oldukça güzel bir kız çocuğu ile görüntülendi. 
Örcün Meydanı'ndaki protokol konuşmaları esnasında, yanına gelen bir çocuğu ile güzel bir ikili oluşturan Başkan Ellibeş, bir yandan konuşmacıları dinlerken, bir yandan da kız çocuğu ile sohbet etmeye başladı. 
Elindeki dondurmayı elinden bırakmayan kız çocuğumuz ile Başkan Ellibeş'in diyalogları ve sohbetleri görülmeye değerdi…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.