LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN ELLİBEŞ'İN KANDİL MESAJI

13.04.2018 - 14:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN ELLİBEŞ'İN KANDİL MESAJI

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Ellibeş, milletimizin ve İslam aleminin Miraç Kandili’ni kutlayarak, bu gecenin tüm insanlığa hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Başkan Ellibeş; mesajında şu görüşlere yer verdi; "Kandiller geçidinin Miraç durağında bu gün manevi dinamiklerimizin en anlamlılarından birini daha idrak ederken Ramazan Ayı'na yaklaşıyor olmanın engin heyecan ve mutluğu içindeyiz. Manevi iklimi fırsat bilerek aramızdaki çekişmeleri, kin ve kırgınlıkları bertaraf etmeli, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalı, yüce dinimizin bizden istediği sevgi ve gönül huzuru ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu gecede, bu kutlu yolculuğun anlamını kavramaya, insan olarak vazifelerimizi yerine getirmeye çalışarak bu gece vesilesiyle devletimizin bekası ve bütün insanlığın huzur ve mutluluğu için dua etmeliyiz. Miraç’ın gönül dünyamızı bulandıran tüm kötü hasletlerden bizleri arındırmasını; iç huzurumuzu, muhabbet ve kardeşliğimizi bu kutlu gecenin hürmetine daim kılmasını ve bu mübarek gecenin yüreklerimize ebedi bir diriliş getirmesini diliyorum. Miraç; insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimizin yaptığı, mukaddes ve manevi bir yolculuk, Peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufkudur. Miracın, manevi yükselişimiz olduğunu, onun da gönül ve ruh temizliğinden geçtiğini unutmayalım. Bu mübarek günde ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atalım. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek üç aylar içerisinde idrak ettiğimiz Miraç Kandili'nin tüm islam alemine hayırlar getirmesini diliyor, birliğimizin ve kardeşliğimizin güçlenmesini temenni ediyorum' dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Ellibeş, milletimizin ve İslam aleminin Miraç Kandili’ni kutlayarak, bu gecenin tüm insanlığa hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Başkan Ellibeş; mesajında şu görüşlere yer verdi; "Kandiller geçidinin Miraç durağında bu gün manevi dinamiklerimizin en anlamlılarından birini daha idrak ederken Ramazan Ayı'na yaklaşıyor olmanın engin heyecan ve mutluğu içindeyiz. Manevi iklimi fırsat bilerek aramızdaki çekişmeleri, kin ve kırgınlıkları bertaraf etmeli, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalı, yüce dinimizin bizden istediği sevgi ve gönül huzuru ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu gecede, bu kutlu yolculuğun anlamını kavramaya, insan olarak vazifelerimizi yerine getirmeye çalışarak bu gece vesilesiyle devletimizin bekası ve bütün insanlığın huzur ve mutluluğu için dua etmeliyiz.

Miraç’ın gönül dünyamızı bulandıran tüm kötü hasletlerden bizleri arındırmasını; iç huzurumuzu, muhabbet ve kardeşliğimizi bu kutlu gecenin hürmetine daim kılmasını ve bu mübarek gecenin yüreklerimize ebedi bir diriliş getirmesini diliyorum.

Miraç; insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimizin yaptığı, mukaddes ve manevi bir yolculuk, Peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufkudur. Miracın, manevi yükselişimiz olduğunu, onun da gönül ve ruh temizliğinden geçtiğini unutmayalım. Bu mübarek günde ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atalım.

Bu duygu ve düşüncelerle mübarek üç aylar içerisinde idrak ettiğimiz Miraç Kandili'nin tüm islam alemine hayırlar getirmesini diliyor, birliğimizin ve kardeşliğimizin güçlenmesini temenni ediyorum' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.