BAŞKAN ELLİBEŞ: KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ ÖNEMSİYORUZ

Sağlık 12.11.2015 - 18:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAŞKAN ELLİBEŞ: KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ ÖNEMSİYORUZ

Belediye Başkanı Mehmet ELLİBEŞ, Kentsel Dönüşüm ile ilgili Belediye Meclis Üyelerine ve sanayi esnafına bilgilendirmelerde bulundu.

Gölcük Belediyesi’nin ilçemizde 3 bölgede gerçekleştireceği Kentsel Dönüşüm ile ilgili çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor.   Müşavir firmanın çalışmaları neticesinde belli bir aşamaya gelen sanayi sitesinin dönüşümü ile ilgili Başkan ELLİBEŞ, Belediye Meclis Salonunda, Belediye Meclis üyelerini ve sanayi sitesi esnafını bilgilendirmek amacıyla toplantı yaptı. Toplantılarda, dönüşümün geldiği aşamayla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan, meclis üyelerinin ve sanayi esnafının görüş ve önerilerini de aldı. Kentsel Dönüşümün muhatapları olan kişilerin görüş ve önerilerinin kendileri için önemli olduğunu beyan eden ELLİBEŞ; Kentsel Dönüşümü önemsiyoruz ve halkımız ile birlikte gerçekleştireceğiz. Bu güne kadar ranta müsaade etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz. El birliği ile Gölcük’ümüzün kalkınması, risklerinin azaltılması ve modern bir İlçe olarak yerimizi alma hususunda kararlılığımız tamdır, dedi.   Söz alan meclis üyeleri ve sanayi mülk sahipleri ile esnaflar da görüş ve önerilerini sundular. Yetkililerce not edilen bu görüş ve öneriler doğrultusunda çalışmalar sürdürülecek ve her aşamasında kamuoyu bilgilendirilecek.
Belediye Başkanı Mehmet ELLİBEŞ, Kentsel Dönüşüm ile ilgili Belediye Meclis Üyelerine ve sanayi esnafına bilgilendirmelerde bulundu.

Gölcük Belediyesi’nin ilçemizde 3 bölgede gerçekleştireceği Kentsel Dönüşüm ile ilgili çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor.

 

Müşavir firmanın çalışmaları neticesinde belli bir aşamaya gelen sanayi sitesinin dönüşümü ile ilgili Başkan ELLİBEŞ, Belediye Meclis Salonunda, Belediye Meclis üyelerini ve sanayi sitesi esnafını bilgilendirmek amacıyla toplantı yaptı. Toplantılarda, dönüşümün geldiği aşamayla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan, meclis üyelerinin ve sanayi esnafının görüş ve önerilerini de aldı. Kentsel Dönüşümün muhatapları olan kişilerin görüş ve önerilerinin kendileri için önemli olduğunu beyan eden ELLİBEŞ; Kentsel Dönüşümü önemsiyoruz ve halkımız ile birlikte gerçekleştireceğiz. Bu güne kadar ranta müsaade etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz. El birliği ile Gölcük’ümüzün kalkınması, risklerinin azaltılması ve modern bir İlçe olarak yerimizi alma hususunda kararlılığımız tamdır, dedi.

 

Söz alan meclis üyeleri ve sanayi mülk sahipleri ile esnaflar da görüş ve önerilerini sundular. Yetkililerce not edilen bu görüş ve öneriler doğrultusunda çalışmalar sürdürülecek ve her aşamasında kamuoyu bilgilendirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.