LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN ELLİBEŞ KİTAP OKUMA HALKASINA KATILDI

Eğitim 11.12.2017 - 10:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN ELLİBEŞ KİTAP OKUMA HALKASINA KATILDI

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Gölcük Gençlik Merkezi tarafından uygulanan “Kitap Okuma Halkası” projesi kapsamında Ömer Seyfettin Ortaokulu öğrencileri Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret ederek birlikte kitap okudular.

Gölcük Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu ile birlikte ziyarete gelen öğrenciler Küçük Prens adlı kitabı hep birlikte okuyarak kitap kritiği yaptılar. Uygulanan proje ile gençlik liderleri, gönüllü gençler, okul temsilcileri ile beraber gençlerin kitap okumasına destek verilmesinin amaçlandığı kaydedildi. Proje ile içinde yaşadığı kültürün değerlerini bilen ve onlara sahip çıkan bireyler oluşmasına katkı sağlayacak kitaplarla gençlerin okuma alışkanlığı kazanmasına yardımcı olunacağını aktarıldığı proje ile düzenlenen kitap kritikleri ile gençlerin muhakeme, kendini ifade edebilme ve topluluk önünde kendini ifade edebilme yeteneği geliştirmelerinin hedeflendiği kaydedildi. Böylesine anlamlı bir projenin uygulanması ve kendisinin de bu projede yer almasından oldukça memnun olduğunu ifade eden Başkan Ellibeş, “”kitap okumanın ötesinde kitap kritiğinin yapılması gençlere kitap okuma alışkanlığını kazandırılması, analitik düşünen, konuşmaları doğru şekilde algılayabilen ve aktarabilen, olayları ve olguları yorumlayabilen, sorgulayan, tartışan, milli ve manevi değerlere sahip bireyler yetiştirilmesine katkı sağlamak adına yararlı bir proje olmuş” dedi. 
Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Gölcük Gençlik Merkezi tarafından uygulanan “Kitap Okuma Halkası” projesi kapsamında Ömer Seyfettin Ortaokulu öğrencileri Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret ederek birlikte kitap okudular.

Gölcük Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu ile birlikte ziyarete gelen öğrenciler Küçük Prens adlı kitabı hep birlikte okuyarak kitap kritiği yaptılar. Uygulanan proje ile gençlik liderleri, gönüllü gençler, okul temsilcileri ile beraber gençlerin kitap okumasına destek verilmesinin amaçlandığı kaydedildi. Proje ile içinde yaşadığı kültürün değerlerini bilen ve onlara sahip çıkan bireyler oluşmasına katkı sağlayacak kitaplarla gençlerin okuma alışkanlığı kazanmasına yardımcı olunacağını aktarıldığı proje ile düzenlenen kitap kritikleri ile gençlerin muhakeme, kendini ifade edebilme ve topluluk önünde kendini ifade edebilme yeteneği geliştirmelerinin hedeflendiği kaydedildi.

Böylesine anlamlı bir projenin uygulanması ve kendisinin de bu projede yer almasından oldukça memnun olduğunu ifade eden Başkan Ellibeş, “”kitap okumanın ötesinde kitap kritiğinin yapılması gençlere kitap okuma alışkanlığını kazandırılması, analitik düşünen, konuşmaları doğru şekilde algılayabilen ve aktarabilen, olayları ve olguları yorumlayabilen, sorgulayan, tartışan, milli ve manevi değerlere sahip bireyler yetiştirilmesine katkı sağlamak adına yararlı bir proje olmuş” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.