LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN ELLİBEŞ OYUNU KULLANDI

Asayiş 24.06.2018 - 12:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN ELLİBEŞ OYUNU KULLANDI

Başkan Ellibeş oyunu Kocatepe Ortaokulu’nda kullandı

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş oyunu Kocatepe Ortaokulu 1226 Nolu sandıkta kullandı. Başkan Ellibeş oy kullanmaya eşi Feriha Ellibeş, kızı Seda Coşkun ve damadı Yunus Emre Coşkun ile birlikte geldi. Oyunu kullanmadan önce sandık görevlileriyle kısa sohbet eden Gölcük Belediye Başkanı  Mehmet Ellibeş ve eşi Feriha Ellibeş oyunu kullandıktan sonra sandık görevlilerine kolaylıklar dileyerek sınıftan ayrıldılar. Başkan Ellibeş oy kullanma işlemi bittikten sonra diğer sandıklara uğrayarak sandık görevlilerine kolaylıklar diledi.
Başkan Ellibeş oyunu Kocatepe Ortaokulu’nda kullandı

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş oyunu Kocatepe Ortaokulu 1226 Nolu sandıkta kullandı. Başkan Ellibeş oy kullanmaya eşi Feriha Ellibeş, kızı Seda Coşkun ve damadı Yunus Emre Coşkun ile birlikte geldi.

Oyunu kullanmadan önce sandık görevlileriyle kısa sohbet eden Gölcük Belediye Başkanı  Mehmet Ellibeş ve eşi Feriha Ellibeş oyunu kullandıktan sonra sandık görevlilerine kolaylıklar dileyerek sınıftan ayrıldılar. Başkan Ellibeş oy kullanma işlemi bittikten sonra diğer sandıklara uğrayarak sandık görevlilerine kolaylıklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.