BAŞKAN ELLİBEŞ SAÇAKLAMA ÖĞRENİYOR

03.03.2016 - 17:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAŞKAN ELLİBEŞ SAÇAKLAMA ÖĞRENİYOR

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi bünyesinde Kırkyama ve Saçaklama Atölye çalışmaları devam ediyor.

Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Kırkyama ve Saçaklama atölyesinde çalışmalarını sürdüren eğitmen ve kursiyerleri ziyaret etti  Eğitmenlerle sohbet eden Başkan Ellibeş "Gölcük Belediyesinde kültür ve sanatla iç içe her noktaya ve her kesime ulaşabilen belediyecilik anlayışıyla hizmetlerimize devam ediyoruz. Bu anlamda el emeği kurslarına gerekli desteği sağlıyoruz. Kırkyamanın bir kolu olan saçaklama tekniği kursuna da destek olup katkı sunuyoruz. Burada yapmış olduğunuz çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi.  Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Kırkyama ve Saçaklama Atölye çalışmalarına katkı sunan eğitmenlerimiz Leyla Parlar, Deniz Ediz ve Ayşe Ataseven tarafından yapılan bilgilendirmede kırkyama ve saçaklama atölye çalışmalarına katılım kapsamında Adapazarı, Yahya Kaptan, İzmit ve Karamürsel’den deneyimli kişilerin gelmekte olduğunu belirterek atölye çalışmaları hafta boyunca ar-ge çalışmaları kapsamında devam etmektedir dedi. Ülkü Yasmala, Birsan Sönmez, Refika Argun, Aynur Yılmaz, Nurcan Kandemir de Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi kırkyama ve saçaklama çalışmalarına katılmaktadır. 
Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi bünyesinde Kırkyama ve Saçaklama Atölye çalışmaları devam ediyor.

Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Kırkyama ve Saçaklama atölyesinde çalışmalarını sürdüren eğitmen ve kursiyerleri ziyaret etti  Eğitmenlerle sohbet eden Başkan Ellibeş "Gölcük Belediyesinde kültür ve sanatla iç içe her noktaya ve her kesime ulaşabilen belediyecilik anlayışıyla hizmetlerimize devam ediyoruz. Bu anlamda el emeği kurslarına gerekli desteği sağlıyoruz. Kırkyamanın bir kolu olan saçaklama tekniği kursuna da destek olup katkı sunuyoruz. Burada yapmış olduğunuz çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi. 

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Kırkyama ve Saçaklama Atölye çalışmalarına katkı sunan eğitmenlerimiz Leyla Parlar, Deniz Ediz ve Ayşe Ataseven tarafından yapılan bilgilendirmede kırkyama ve saçaklama atölye çalışmalarına katılım kapsamında Adapazarı, Yahya Kaptan, İzmit ve Karamürsel’den deneyimli kişilerin gelmekte olduğunu belirterek atölye çalışmaları hafta boyunca ar-ge çalışmaları kapsamında devam etmektedir dedi.

Ülkü Yasmala, Birsan Sönmez, Refika Argun, Aynur Yılmaz, Nurcan Kandemir de Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi kırkyama ve saçaklama çalışmalarına katılmaktadır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.