BAŞKAN ELLİBEŞ SAMSUNLULAR DERNEĞİNİ KONUK ETTİ

Gölcük 14.02.2017 - 09:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN ELLİBEŞ SAMSUNLULAR DERNEĞİNİ KONUK ETTİ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Reşat Akın ve Yönetimi'ni makamında ağırladı.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Reşat Akın ve Yönetimi'ni makamında ağırladı. Başkanı Ellibeş “Gölcük 81 vilayetimizden vatandaşımızın yaşadığı iyi bir Türkiye'nin özeti. Bu iyi bir kaynaşma, iyi bir kompozisyon. Bizler Gölcük Belediyesi olarak bölgemize faydalı olan tüm sivil toplum kuruluşlarını desteklemeye devam edeceğiz. Amaç ortak bölgemizin tanıtımı ve daha çok hizmet. Ben ziyaretlerinden dolayı derneğimize tekrar  teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Kendilerini makamına ağırlamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akın, Dernek olarak kültürümüze katkı koymak ve farklı özelliklerini ortaya çıkarmak adına gerek etkinliklerle, gerekse düzenlenen programlarla elimizden gelen gayreti ve çabayı göstereceğiz, dedi. Şehitleri Anma Ve Tirit Programına Davet Ayrıca Gölcük Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kongre Sarayı'nda 26 Şubat Pazar günü saat 20:00-23:00 arası düzenlenecek olan Şehitleri Anma ve Tirit Programına davet edildi. Davetiye Dernek Başkanı Reşat Akın tarafından, Başkan Ellibeş'e takdim edilerek, bu önemli gecede kendilerini aralarında görmekten onur ve mutluluk duyacakları da ifade edildi.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Reşat Akın ve Yönetimi'ni makamında ağırladı.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Reşat Akın ve Yönetimi'ni makamında ağırladı.
Başkanı Ellibeş “Gölcük 81 vilayetimizden vatandaşımızın yaşadığı iyi bir Türkiye'nin özeti. Bu iyi bir kaynaşma, iyi bir kompozisyon. Bizler Gölcük Belediyesi olarak bölgemize faydalı olan tüm sivil toplum kuruluşlarını desteklemeye devam edeceğiz. Amaç ortak bölgemizin tanıtımı ve daha çok hizmet. Ben ziyaretlerinden dolayı derneğimize tekrar  teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Kendilerini makamına ağırlamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akın, Dernek olarak kültürümüze katkı koymak ve farklı özelliklerini ortaya çıkarmak adına gerek etkinliklerle, gerekse düzenlenen programlarla elimizden gelen gayreti ve çabayı göstereceğiz, dedi.
Şehitleri Anma Ve Tirit Programına Davet
Ayrıca Gölcük Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kongre Sarayı'nda 26 Şubat Pazar günü saat 20:00-23:00 arası düzenlenecek olan Şehitleri Anma ve Tirit Programına davet edildi. Davetiye Dernek Başkanı Reşat Akın tarafından, Başkan Ellibeş'e takdim edilerek, bu önemli gecede kendilerini aralarında görmekten onur ve mutluluk duyacakları da ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.