LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN ELLİBEŞ SON PROJENİN TEMELİNİ ATTI

Gölcük 11.03.2019 - 14:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN ELLİBEŞ SON PROJENİN TEMELİNİ ATTI

Gölcük Belediyesi tarafından hazırlanan Yazlık Kültür Merkezi yapımı için tamamlanan projenin yapılan ihalenin ardından 31 Mart yerel seçimleri öncesi Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in katılımı ile Kurban kesilerek inşaatın temeli atıldı

Gölcük Belediyesi tarafından Gölcük'te yapılan çalışmalar sonucunda birçok kazanımlar elde edildi. Bu kapsamda Gölcük Belediyesi tarafından Yazlık Kültür Merkezi yapımı için proje yapıldı. Yapılan proje 6. 2. 2019 tarihinde ihalesi yapıldı yapılan ihalenin ardından bu gün Gölcük Yazlık Kültür Merkezinin Gölcük Belediye Başkan Mehmet Ellibeş ve Yazlık halkının da katılımı ile önce kurban kesildi. Ardından dualar okunduktan sonra Başkan Ellibeş'in butona basması ile Kültür Merkezin temeli atıldı.  Temel atma töreninde konuşan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş; “Yazlık kültür merkezinin yapımı beklenen bir projeydi. Bunu bugün burada gerçekleştirdik. Bu çok amaçlı bir kültür merkezidir. Düğün salonundan ziyade GÖLMEK kursları, KOMEK Kursları, el beceri kurslarının görülecek derslikleri var. Mahalle Muhtarımızın konuşlanacağı mekan var. Düğün, nişan, Nikah, okuma yapılacak bir salonumuz var. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ortak proje kapsamında yapıyoruz. İhale biz Gölcük Belediyesi olarak yaptık. Hak ediş ödeme noktasında Büyükşehir yapacak. İnşaatın 300 günlük bir süresi vardır. Fakat müttehit firma Eylülde teslim edeceğini söyledi. Yazlın ve Gölcük'e hayırlı olsun” dedi.  İnşaat firma sahibi Engin Arıcan; “Kazasız belasız bu gün Kültür Merkezimizin temelini attık. İnşaat bitim süresi 300 gündür. Hedefimiz binamızı Eylül ayında teslim etmektir. Binanın yapım şekli ve teknik olarak özel malzemeden oluşuyor. 10n aylık bir süre çok fazla yaklaşık 6 aylık bir süre içerisinde yapımı tamamlanarak teslim edeceğiz” dedi. Fahri Haner
Gölcük Belediyesi tarafından hazırlanan Yazlık Kültür Merkezi yapımı için tamamlanan projenin yapılan ihalenin ardından 31 Mart yerel seçimleri öncesi Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in katılımı ile Kurban kesilerek inşaatın temeli atıldı

Gölcük Belediyesi tarafından Gölcük'te yapılan çalışmalar sonucunda birçok kazanımlar elde edildi. Bu kapsamda Gölcük Belediyesi tarafından Yazlık Kültür Merkezi yapımı için proje yapıldı. Yapılan proje 6. 2. 2019 tarihinde ihalesi yapıldı yapılan ihalenin ardından bu gün Gölcük Yazlık Kültür Merkezinin Gölcük Belediye Başkan Mehmet Ellibeş ve Yazlık halkının da katılımı ile önce kurban kesildi. Ardından dualar okunduktan sonra Başkan Ellibeş'in butona basması ile Kültür Merkezin temeli atıldı. 

Temel atma töreninde konuşan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş; “Yazlık kültür merkezinin yapımı beklenen bir projeydi. Bunu bugün burada gerçekleştirdik. Bu çok amaçlı bir kültür merkezidir. Düğün salonundan ziyade GÖLMEK kursları, KOMEK Kursları, el beceri kurslarının görülecek derslikleri var. Mahalle Muhtarımızın konuşlanacağı mekan var. Düğün, nişan, Nikah, okuma yapılacak bir salonumuz var. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ortak proje kapsamında yapıyoruz. İhale biz Gölcük Belediyesi olarak yaptık. Hak ediş ödeme noktasında Büyükşehir yapacak. İnşaatın 300 günlük bir süresi vardır. Fakat müttehit firma Eylülde teslim edeceğini söyledi. Yazlın ve Gölcük'e hayırlı olsun” dedi. 

İnşaat firma sahibi Engin Arıcan; “Kazasız belasız bu gün Kültür Merkezimizin temelini attık. İnşaat bitim süresi 300 gündür. Hedefimiz binamızı Eylül ayında teslim etmektir. Binanın yapım şekli ve teknik olarak özel malzemeden oluşuyor. 10n aylık bir süre çok fazla yaklaşık 6 aylık bir süre içerisinde yapımı tamamlanarak teslim edeceğiz” dedi.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.