LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN ELLİBEŞ'TEN GAZETEMİZE ZİYARET

Gölcük 08.02.2019 - 10:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN ELLİBEŞ'TEN GAZETEMİZE ZİYARET

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, gazetemizi ziyaret etti.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş gazetemizi ziyaret etti. Başkan Ellibeş “Bu bir veda ziyareti değil. Zaman, zaman gazetelerimizi ziyaret ediyorum. Yerel basın bizler için değerli”dedi. ASKERİ ARSAYI İYİKİ ALMIŞIZ Askeri arsayı Gölcük belediyesinin tapulu malı yapan Başkan Ellibeş” İyiki askeri bölgeyi almışız. 2 ay önce yasa çıktı. Askeri alanlar artık satılamayacak. Donanma komutanımızla geçtiğimiz günlerde görüştük. Toki marifeti ile yeni lojmanlar yapılacak. Lojmanlar tamamlandığında Belediyenin aldığı kısım tamamen boşaltılacak. Biz orayla ilgili bir proje hazırladık. Gelecek belediye başkanı projeyi hayata geçirecektir diye düşünüyoruz”dedi KİMSEYE KIRILMADIM Başkan Ellibeş “41 yıllık belediyecilik yaşantımın 15 Yılında Belediye Başkanı olarak görev yaptım. Kimseyi kırmamaya çalıştım. Kimseyi ötekileştirmedim. İmkanlar doğrultusunda herkesin sorununu çözmeye çalıştım.  Ama kasıtlı olarak bilinçli olarak kimsenin işini ötelemedik ertelemedik. Kimseye kırılmadım. Ama bizim farkında olmadan kırılan varsa haklarını helal etsinler. Biz onların seviyoruz. Bütün Gölcük'ü seviyoruz. Herkesin başkanı olmaya çalıştık. Kimseyle de kişisel kavgam ve hesabım olmadı. Mutlu ve huzurluyum. Herkese hakkımı helal ediyorum inşallah onlarda helal eder”dedi. GÖLCÜK HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM Başkan Ellibeş “Ben Kırk bir yıldır belediyecilik yapıyorum. Plaka da 41. Finalde güzel oldu. 41 kere maşallah olsun. Her daim samimi desteklerini arkamda htiğim Gölcük halkına teşekkür ediyorum. Bizleri sahiplendiler. Güç verdiler. Desteklediler. Kolay değil üç dönem üst üste ve her dönem artan oy ile gelmişiz. Bir faniye daha ne olsun Gölcük halkının bu jesti bu sami mi desteği karşısında  gerçekten sonsuz mutluluk duyuyorum. Allah onlardan razı olsun. Bizde onların yüzünü kızartacak bir eylem içerisinde olmadığımıza inanıyoruz. Ahlaksızlığa usulsüzlüğe bulaşmadık. Herkesi kavrayan kucaklayan yönetim anlayışı göstererek hizmet vermeye çalıştık. İnşallah onlarda razıdır” şeklinde sözlerini tamamladı.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, gazetemizi ziyaret etti.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş gazetemizi ziyaret etti. Başkan Ellibeş “Bu bir veda ziyareti değil. Zaman, zaman gazetelerimizi ziyaret ediyorum. Yerel basın bizler için değerli”dedi.

ASKERİ ARSAYI İYİKİ ALMIŞIZ
Askeri arsayı Gölcük belediyesinin tapulu malı yapan Başkan Ellibeş” İyiki askeri bölgeyi almışız. 2 ay önce yasa çıktı. Askeri alanlar artık satılamayacak. Donanma komutanımızla geçtiğimiz günlerde görüştük. Toki marifeti ile yeni lojmanlar yapılacak. Lojmanlar tamamlandığında Belediyenin aldığı kısım tamamen boşaltılacak. Biz orayla ilgili bir proje hazırladık. Gelecek belediye başkanı projeyi hayata geçirecektir diye düşünüyoruz”dedi


KİMSEYE KIRILMADIM
Başkan Ellibeş “41 yıllık belediyecilik yaşantımın 15 Yılında Belediye Başkanı olarak görev yaptım. Kimseyi kırmamaya çalıştım. Kimseyi ötekileştirmedim. İmkanlar doğrultusunda herkesin sorununu çözmeye çalıştım.  Ama kasıtlı olarak bilinçli olarak kimsenin işini ötelemedik ertelemedik. Kimseye kırılmadım. Ama bizim farkında olmadan kırılan varsa haklarını helal etsinler. Biz onların seviyoruz. Bütün Gölcük'ü seviyoruz. Herkesin başkanı olmaya çalıştık. Kimseyle de kişisel kavgam ve hesabım olmadı. Mutlu ve huzurluyum. Herkese hakkımı helal ediyorum inşallah onlarda helal eder”dedi.

GÖLCÜK HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Başkan Ellibeş “Ben Kırk bir yıldır belediyecilik yapıyorum. Plaka da 41. Finalde güzel oldu. 41 kere maşallah olsun. Her daim samimi desteklerini arkamda htiğim Gölcük halkına teşekkür ediyorum. Bizleri sahiplendiler. Güç verdiler. Desteklediler. Kolay değil üç dönem üst üste ve her dönem artan oy ile gelmişiz. Bir faniye daha ne olsun Gölcük halkının bu jesti bu sami mi desteği karşısında  gerçekten sonsuz mutluluk duyuyorum. Allah onlardan razı olsun. Bizde onların yüzünü kızartacak bir eylem içerisinde olmadığımıza inanıyoruz. Ahlaksızlığa usulsüzlüğe bulaşmadık. Herkesi kavrayan kucaklayan yönetim anlayışı göstererek hizmet vermeye çalıştık. İnşallah onlarda razıdır” şeklinde sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.