BAŞKAN ELLİBEŞ TUĞAMİRAL TOK'U ZİYARET ETTİ

Gündem 15.12.2017 - 13:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN ELLİBEŞ TUĞAMİRAL TOK'U ZİYARET ETTİ

Gölcük belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Kartepe Belediyesi Başkanı Hüseyin Üzülmez, Cengiz Topel Deniz Hava Üs Komutanı Tuğamiral Berker Emre Tok’u makamında ziyaret etti

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş  ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez  15 Temmuz sonrasında toplanan Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları ile Cengiz Topel Deniz Hava Üs Komutanlığı'na atanan Tuğamiral Berker Emre Tok'u makamında ziyaret ettiler. Tuğamiral Berker Emre Tok'un makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı iyi dilekler dile getirilirken, FETÖ/PKK/PDY ve benzeri tüm terör örgütleri başta olmak üzere, milli güvenliğimizi tehdit eden iç ve dış şer odaklarına karşı verilen mücadelede işbirliği ve karşılıklı desteğin önemi vurgulandı. Ziyaret, karşılıklı hediyeleşme ve fotoğraf çekimi ile son buldu. 
Gölcük belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Kartepe Belediyesi Başkanı Hüseyin Üzülmez, Cengiz Topel Deniz Hava Üs Komutanı Tuğamiral Berker Emre Tok’u makamında ziyaret etti

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş  ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez  15 Temmuz sonrasında toplanan Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları ile Cengiz Topel Deniz Hava Üs Komutanlığı'na atanan Tuğamiral Berker Emre Tok'u makamında ziyaret ettiler.

Tuğamiral Berker Emre Tok'un makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı iyi dilekler dile getirilirken, FETÖ/PKK/PDY ve benzeri tüm terör örgütleri başta olmak üzere, milli güvenliğimizi tehdit eden iç ve dış şer odaklarına karşı verilen mücadelede işbirliği ve karşılıklı desteğin önemi vurgulandı.

Ziyaret, karşılıklı hediyeleşme ve fotoğraf çekimi ile son buldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.