LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN ELLİBEŞ VATANDAŞI DİNLEDİ

Gündem 31.07.2017 - 11:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN ELLİBEŞ VATANDAŞI DİNLEDİ

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve halkla sohbet eden onların istek ve düşüncelerini dinleyen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Anıtpark da esnaf ve halkla selamlaştı.

Anıtpark üzerinde yaşlı, genç, çocuk karşılaştığı herkesle selamlaşıp sohbet eden Başkan Ellibeş, vatandaşların görüş ve önerilerini dinledi. Başkan Ellibeş'in ziyaretinden memnuniyet duyan esnaflar, Başkan'a çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, başarılar dilediler. Oldukça renkli geçen ziyaretlerde çocuklar da Başkan Ellibeş'e büyük ilgi gösterdi. Çocuklarla tek tek sohbet eden Başkan Ellibeş, çocuklarla diyalogundan büyük keyif aldığı gözlendi. Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren BaşkanEllibeş, şehri vatandaşla birlikte yönetme anlayışları doğrultusunda, bu buluşmaların kendisi için büyük önem taşıdığını ifade etti.
Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve halkla sohbet eden onların istek ve düşüncelerini dinleyen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Anıtpark da esnaf ve halkla selamlaştı.

Anıtpark üzerinde yaşlı, genç, çocuk karşılaştığı herkesle selamlaşıp sohbet eden Başkan Ellibeş, vatandaşların görüş ve önerilerini dinledi.

Başkan Ellibeş'in ziyaretinden memnuniyet duyan esnaflar, Başkan'a çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, başarılar dilediler.
Oldukça renkli geçen ziyaretlerde çocuklar da Başkan Ellibeş'e büyük ilgi gösterdi. Çocuklarla tek tek sohbet eden Başkan Ellibeş, çocuklarla diyalogundan büyük keyif aldığı gözlendi.
Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren BaşkanEllibeş, şehri vatandaşla birlikte yönetme anlayışları doğrultusunda, bu buluşmaların kendisi için büyük önem taşıdığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.