LASTİK İŞ

BAŞKAN ELLİBEŞ YENİ GÖLCÜK'Ü ZİYARET ETTİ

11.01.2017 - 09:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN ELLİBEŞ YENİ GÖLCÜK'Ü ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Yeni Gölcük Gazetesi'ni ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Halkla İlişkiler Müdürü Haluk Özçakmak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile Yeni Gölcük Gazetesini ziyaret etti. BASIN KAMUNUN KULAĞI Yeni Gölcük Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ersin Akboyun, Köşe Yazarı  Sami Cansu ve Emine Akboyun ile görüşen Başkan Ellibeş, Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Başkan Ellibeş "Basın yayın organları kamunun sesi, kulağı. Önemli bir görevi icra ediyorsunuz.  İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Bu önemli misyonu yerine getirmek için her şartta görevleri peşinde koşan gazetecilerimiz düzenli bir mesaisi olmadan, halkı bilinçlendirmek için verdiği mücadele her türlü takdirin üzerindedir. İşletmelerin en büyük sermayesi ve en büyük varlığı kuşkusuz çalışan insan kaynağıdır. Bu nedenle, güçlü gazeteci, güçlü basın kuruluşunun; güçlü basın kuruluşları da güçlü demokrasinin tesisini sağlayacaktır. Toplumun gelişimi ve kalkınma süreci de, basın çalışanlarının desteği ile daha hızlı olacaktır.  Ülkemizin ve kentimizin sorunlarını kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan basınımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesin de büyük rol üstlenen değerli basın mensuplarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ederim" dedi.  eni Gölcük Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ersin Akboyun, Köşe Yazarı  Sami Cansu ve Emine Akboyun nazik ziyaretinden dolayı başkan Ellibeş’e teşekkür etti.
Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Yeni Gölcük Gazetesi'ni ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Halkla İlişkiler Müdürü Haluk Özçakmak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile Yeni Gölcük Gazetesini ziyaret etti.
BASIN KAMUNUN KULAĞI
Yeni Gölcük Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ersin Akboyun, Köşe Yazarı  Sami Cansu ve Emine Akboyun ile görüşen Başkan Ellibeş, Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Başkan Ellibeş "Basın yayın organları kamunun sesi, kulağı. Önemli bir görevi icra ediyorsunuz.  İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Bu önemli misyonu yerine getirmek için her şartta görevleri peşinde koşan gazetecilerimiz düzenli bir mesaisi olmadan, halkı bilinçlendirmek için verdiği mücadele her türlü takdirin üzerindedir. İşletmelerin en büyük sermayesi ve en büyük varlığı kuşkusuz çalışan insan kaynağıdır. Bu nedenle, güçlü gazeteci, güçlü basın kuruluşunun; güçlü basın kuruluşları da güçlü demokrasinin tesisini sağlayacaktır. Toplumun gelişimi ve kalkınma süreci de, basın çalışanlarının desteği ile daha hızlı olacaktır. 
Ülkemizin ve kentimizin sorunlarını kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan basınımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesin de büyük rol üstlenen değerli basın mensuplarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ederim" dedi. 
eni Gölcük Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ersin Akboyun, Köşe Yazarı  Sami Cansu ve Emine Akboyun nazik ziyaretinden dolayı başkan Ellibeş’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.