LASTİK İŞ

BAŞKAN ENGELLİLERİN GÖNLÜNÜ FETETTİ

01.12.2017 - 17:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN ENGELLİLERİN GÖNLÜNÜ FETETTİ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Dolayısıyla Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’ne Ziyarette Bulundu.

Gölcük  Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nin bünyesinde yürütmekte olduğu çalışmalara katılan kursiyerleri ziyaret eden Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kursiyerlerle sohbet etti. Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam  Merkezini ziyaret eden Başkan Ellibeş’i Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat, Görme Engelliler Komisyonu Başkanı Mevlüt Önerbay, eğitmen ve kurs öğretmenleri karşıladı.   Ziyareti esnasında kursiyerlerle yakından ilgilenen Başkan Ellibeş onlarla bir süre sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Eğitimleri ve kurstaki ihtiyaçları konusundaki talepleriyle de ilgilenen Başkan Ellibeş, engelli vatandaşların yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini dile getirdi. Belediye olarak Engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını söyleyen Başkan Ellibeş, amaçlarının Gölcük’te her alanda hayatı kolaylaştırmak olduğunu ifade etti. Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat, ziyaret için Başkan Ellibeş'e teşekkür ederken şunları söyledi: 'Siz değerli belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Sizler bizim her zaman yanımızda oluyor ve biz engellilerin sorunlarımızı çözmede yardımcı oluyorsunuz. Allah devletimizden ve sizlerden razı olsun. Gölcük'te her zaman söylediğim gibi engelliler çok şanslı. 5 yıl önceye göre engellilerimiz sosyal hayatla buluştu, evlerinden çıktı ve üzerlerindeki o olumsuz duyguları pozitife çevirdi. Bizler çok mutluyuz' dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Dolayısıyla Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’ne Ziyarette Bulundu.

Gölcük  Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nin bünyesinde yürütmekte olduğu çalışmalara katılan kursiyerleri ziyaret eden Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kursiyerlerle sohbet etti.

Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam  Merkezini ziyaret eden Başkan Ellibeş’i Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat, Görme Engelliler Komisyonu Başkanı Mevlüt Önerbay, eğitmen ve kurs öğretmenleri karşıladı.

 

Ziyareti esnasında kursiyerlerle yakından ilgilenen Başkan Ellibeş onlarla bir süre sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Eğitimleri ve kurstaki ihtiyaçları konusundaki talepleriyle de ilgilenen Başkan Ellibeş, engelli vatandaşların yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini dile getirdi. Belediye olarak Engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını söyleyen Başkan Ellibeş, amaçlarının Gölcük’te her alanda hayatı kolaylaştırmak olduğunu ifade etti.

Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat, ziyaret için Başkan Ellibeş'e teşekkür ederken şunları söyledi: 'Siz değerli belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Sizler bizim her zaman yanımızda oluyor ve biz engellilerin sorunlarımızı çözmede yardımcı oluyorsunuz. Allah devletimizden ve sizlerden razı olsun. Gölcük'te her zaman söylediğim gibi engelliler çok şanslı. 5 yıl önceye göre engellilerimiz sosyal hayatla buluştu, evlerinden çıktı ve üzerlerindeki o olumsuz duyguları pozitife çevirdi. Bizler çok mutluyuz' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.