LASTİK İŞ

BAŞKAN HACDAN SELAM GÖNDERDİ

20.08.2018 - 13:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN HACDAN SELAM GÖNDERDİ

Hac görevini yerine getirmek için kutsal topraklara giden Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'dan Gölcük'e selam var.

Hac görevini ifa etmek üzere kutsal topraklara giden Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Gölcükspor yöneticisi Murat Ağacan, Mehmet Keskin ile  kutsal topraklardan Gölcük'e selam yolladılar. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş; "İlçemizin güzide insanlarından uzak bir bayram geçirmenin burukluğu içinde, her inanan müminlerin huzur bulduğu kutsal topraklardan Gölcük’e, Gölcüklü hemşerilerime selam ederim. Rabbim hayırlı ve bereketli  bayram alışverişi esnaf kardeşlerime nasip eder inşallah. Güzel ilçemizin güzel insanlarına kazasız, belasız, birlik ve beraberlik içinde hayırlı bayramlar diliyorum. Allah gülen yüzünüzün eksikliğini aratmasın” dedi.  
Hac görevini yerine getirmek için kutsal topraklara giden Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'dan Gölcük'e selam var.

Hac görevini ifa etmek üzere kutsal topraklara giden Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Gölcükspor yöneticisi Murat Ağacan, Mehmet Keskin ile  kutsal topraklardan Gölcük'e selam yolladılar.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş; "İlçemizin güzide insanlarından uzak bir bayram geçirmenin burukluğu içinde, her inanan müminlerin huzur bulduğu kutsal topraklardan Gölcük’e, Gölcüklü hemşerilerime selam ederim. Rabbim hayırlı ve bereketli  bayram alışverişi esnaf kardeşlerime nasip eder inşallah. Güzel ilçemizin güzel insanlarına kazasız, belasız, birlik ve beraberlik içinde hayırlı bayramlar diliyorum. Allah gülen yüzünüzün eksikliğini aratmasın” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.