BAŞKAN İDRİS ALP'İN MAKAMI BOŞ KALMIYOR

Asayiş 04.10.2017 - 09:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN İDRİS ALP'İN MAKAMI BOŞ KALMIYOR

23 Eylül Cumartesi günü, 17 Ağustos Spor Salonu'nda gerçekleştirilen, AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı 6. Olağan Genel Kurulunda, 2'inci kez Başkanlık koltuğuna oturan, Başkan İdris Alp'in makamı biran olsun boş kalmıyor. AK Partililerin yanı sıra, pek çok kesimin hayırlı olsun ziyaretine maruz kalan Başkan Alp, bu durumdan hiç de rahatsız değilmiş. AK partililer demişken, son günlerde kendisini ziyaret eden dava arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Alp, son olarak  yapılan kongrede görevlerini başka arkadaşlarına devreden, Handan Kılıç, Hatice Morgil Aydın ve Hasan Zeki Sarı'yı konuk etti.  Dava arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Alp, sosyal paylaşım sitesinden arkadaşlarına şu cümlelerle teşekkür etmiş. “AK Parti Davası, bir inanç davasıdır. Bizim davamız Türkiye'dir bu dava ruhu ile bütün arkadaşlarımız, çalışmalarına devam ediyor. Allah onlardan razı olsun” diyerek teşekkür etmiş. Eeee işte AK Parti'nin başarısı bu birlik ve beraberlikten geliyor. Diğer partilerinde AK Parti'yi örnek almalarını tavsiye ediyoruz.  

23 Eylül Cumartesi günü, 17 Ağustos Spor Salonu'nda gerçekleştirilen, AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı 6. Olağan Genel Kurulunda, 2'inci kez Başkanlık koltuğuna oturan, Başkan İdris Alp'in makamı biran olsun boş kalmıyor.
AK Partililerin yanı sıra, pek çok kesimin hayırlı olsun ziyaretine maruz kalan Başkan Alp, bu durumdan hiç de rahatsız değilmiş. AK partililer demişken, son günlerde kendisini ziyaret eden dava arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Alp, son olarak  yapılan kongrede görevlerini başka arkadaşlarına devreden, Handan Kılıç, Hatice Morgil Aydın ve Hasan Zeki Sarı'yı konuk etti. 
Dava arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Alp, sosyal paylaşım sitesinden arkadaşlarına şu cümlelerle teşekkür etmiş. “AK Parti Davası, bir inanç davasıdır. Bizim davamız Türkiye'dir bu dava ruhu ile bütün arkadaşlarımız, çalışmalarına devam ediyor. Allah onlardan razı olsun” diyerek teşekkür etmiş.
Eeee işte AK Parti'nin başarısı bu birlik ve beraberlikten geliyor. Diğer partilerinde AK Parti'yi örnek almalarını tavsiye ediyoruz.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.