LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN İŞERİ ÇETİN EMEÇ',İ UNUTMADI

Gündem 06.03.2018 - 17:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN İŞERİ ÇETİN EMEÇ',İ UNUTMADI

Gölcük Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı İsmet İşeri, ölümünün 28.yıl dönümünde Çetin Emeç’i andı. Gölcük CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri yaptığı açıklamada “Dönemin güzü pek, kalemini sakınmayan gazetecilerinden Çetin Emeç ve şoförü Sinan Ercan’ın öldürülmelerinin üzerinden 28 sene geçti. Bu cinayet de tıpkı diğerleri gibi hala aydınlanmadı”dedi.

Gölcük Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı İsmet İşeri, ölümünün 28.yıl dönümünde Çetin Emeç’i andı. Gölcük CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri yaptığı açıklamada “Dönemin güzü pek, kalemini sakınmayan gazetecilerinden Çetin Emeç ve şoförü Sinan Ercan’ın öldürülmelerinin üzerinden 28 sene geçti. Bu cinayet de tıpkı diğerleri gibi hala aydınlanmadı”dedi.    CİNAYET HALA AYDINLANMADI Başkan İşeri konuşmasının devamında; İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, 6 Mart 1990 günü TBMM’de yaptığı konuşmada , “terörü önlemede büyük başarı kazandıklarını” söylüyordu. Ne yazık ki, aradan yalnızca 18 saat geçtikten sonra 58 yaşındaki Çetin Emeç‘in 35 yıldır gazetecilik heyecanıyla çarpan kalbi, profesyonel katillerin ölüm kusan silahlarından çıkan kurşunlarla durduruluyor, Türkiye’nin siyasi cinayetler tarihinde yeni bir sayfa açılıyordu. Aradan yıllar geçmesine karşın, Emeç’in katilleri hâlâ ellerini kollarını sallaya sallaya dolaşıyorlardı. Hürriyet gazetesinin Yönetim Kurulu Üyesi ve yazarı Çetin Emeç’i kimler, neden öldürdü? Amaçları neydi? Türkiye’de bir kaos yaratmak mı, yoksa karanlık mihraklara bir hançer gibi saplanan kalemini susturmak mıydı? Bu sorular ve olası yanıtları milyonlarca insanın kafasında gezindi, durdu. Ama hiç kimse Çetin Emeç’in katillerini öğrenme ve cezalandırılmaları huzurunu yaşayamadı.  Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Örgütü olarak Ölümünün 28. Yılında Çetin EMEÇ’i saygı ve rahmetle anıyoruz dedi. 
Gölcük Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı İsmet İşeri, ölümünün 28.yıl dönümünde Çetin Emeç’i andı. Gölcük CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri yaptığı açıklamada “Dönemin güzü pek, kalemini sakınmayan gazetecilerinden Çetin Emeç ve şoförü Sinan Ercan’ın öldürülmelerinin üzerinden 28 sene geçti. Bu cinayet de tıpkı diğerleri gibi hala aydınlanmadı”dedi.
Gölcük Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı İsmet İşeri, ölümünün 28.yıl dönümünde Çetin Emeç’i andı.
Gölcük CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri yaptığı açıklamada “Dönemin güzü pek, kalemini sakınmayan gazetecilerinden Çetin Emeç ve şoförü Sinan Ercan’ın öldürülmelerinin üzerinden 28 sene geçti. Bu cinayet de tıpkı diğerleri gibi hala aydınlanmadı”dedi. 
 
CİNAYET HALA AYDINLANMADI
Başkan İşeri konuşmasının devamında; İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, 6 Mart 1990 günü TBMM’de yaptığı konuşmada , “terörü önlemede büyük başarı kazandıklarını” söylüyordu. Ne yazık ki, aradan yalnızca 18 saat geçtikten sonra 58 yaşındaki Çetin Emeç‘in 35 yıldır gazetecilik heyecanıyla çarpan kalbi, profesyonel katillerin ölüm kusan silahlarından çıkan kurşunlarla durduruluyor, Türkiye’nin siyasi cinayetler tarihinde yeni bir sayfa açılıyordu. Aradan yıllar geçmesine karşın, Emeç’in katilleri hâlâ ellerini kollarını sallaya sallaya dolaşıyorlardı. Hürriyet gazetesinin Yönetim Kurulu Üyesi ve yazarı Çetin Emeç’i kimler, neden öldürdü? Amaçları neydi? Türkiye’de bir kaos yaratmak mı, yoksa karanlık mihraklara bir hançer gibi saplanan kalemini susturmak mıydı? Bu sorular ve olası yanıtları milyonlarca insanın kafasında gezindi, durdu. Ama hiç kimse Çetin Emeç’in katillerini öğrenme ve cezalandırılmaları huzurunu yaşayamadı. 
Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Örgütü olarak Ölümünün 28. Yılında Çetin EMEÇ’i saygı ve rahmetle anıyoruz dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.