BAŞKAN KARADEMİR “İYİ PARTİ ANKARA’YA ÇIKARTMA YAPTI”

Asayiş 02.04.2018 - 15:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN KARADEMİR “İYİ PARTİ ANKARA’YA ÇIKARTMA YAPTI”

İYİ Parti İlçe Başkanı Büşra Karademir hafta sonu Ankara’da yapılan İyi Parti “ olagan genel kurultayını değerlendirdi. Başkan Karademir “İYİ Parti Olağanüstü Kurultayını müthiş bir kalabalıkla gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Her ilden binlerce insan, onlarca otobüs ile adeta Ankara’ya çıkartma yaptık. Ankara’ya neredeyse 1170 otobüs geldi. Cesur ve güçlü kadın liderimiz Meral Akşener ve İYİ parti teşkilatları, tüm engellemelere ve zorluklara rağmen ezberleri bozmuştur”dedi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Büşra Karademir hafta sonu Ankara’da yapılan İyi Parti olağan 1. genel kurultayını değerlendirdi.  ENGELLEMELERE VE ZORLUKLARA RAĞMEN EZBERLER BOZULDU  Başkan Karademir “İYİ Parti Olağanüstü Kurultayını müthiş bir kalabalıkla gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Her ilden binlerce insan, onlarca otobüs ile adeta Ankara’ya çıkartma yaptık. Ankara’ya neredeyse 1170 otobüs geldi. Cesur ve güçlü kadın liderimiz Meral Akşener ve İYİ parti teşkilatları, tüm engellemelere ve zorluklara rağmen ezberleri bozmuştur. Kurultaya ilişkin duyuru afişlerimiz sökülmüş, TV kanalları korkudan yayın yapamamış, İYİ Partinin halka kucaklaşması engellenmeye çalışılmıştır. Bu konuya ilişkin yalnızca şunu söyleyeceğim; Siz tüm çiçekleri söktünüz diye bahar gelmekten vazgeçer mi? Bizler de vazgeçmeyeceğiz”dedi.  GENEL BAŞKANA TEŞEKKÜR Başkan Karademir “Pazar günü olmasına rağmen, işini gücünü bırakarak, tüm yorgunluğu göze alarak Kurultayımıza gelen yöneticilerimize, üyelerimize ve gönüllülerimize şahsım adına çok teşekkür ediyor, sayın genel başkanımız Meral Akşener’in de en kalbi duygularla teşekkürlerini iletmekten onur duyuyorum”dedi.  İYİ PARTİ’YE ANIT MEZAR YASAKLANMIŞ Başkan Karademir “Otobüsteyken Alpaslan Türkeş'in Anıt mezarına girişin yasaklandığı haberi geldi. Biz partililer olarak Ankara'ya geldiğimizde ilk olarak Anıtkabir'e gittik. Sonrasında Alpaslan Türkeş’in anıt mezarına gitmek istedik. Orada karşılaştığımız manzara şuydu. Belirli yerlerden almış oldukları talimatlarla girişe konuşlandırılmış ülkü ocağı mensubu gençler, iyi partililerin Alpaslan Türkeş'in mezarını ziyarete kapalı olduğunu ve giremeyeceğimizi söyleyerek tepkilerini gösterdiler. Merhum Alpaslan Türkeş'e bir fatiha okumak istediğimizi belirtmemize rağmen bize müsaade etmediler. Biz de orayı problem olmaması adına terk ettik”dedi.
İYİ Parti İlçe Başkanı Büşra Karademir hafta sonu Ankara’da yapılan İyi Parti “ olagan genel kurultayını değerlendirdi. Başkan Karademir “İYİ Parti Olağanüstü Kurultayını müthiş bir kalabalıkla gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Her ilden binlerce insan, onlarca otobüs ile adeta Ankara’ya çıkartma yaptık. Ankara’ya neredeyse 1170 otobüs geldi. Cesur ve güçlü kadın liderimiz Meral Akşener ve İYİ parti teşkilatları, tüm engellemelere ve zorluklara rağmen ezberleri bozmuştur”dedi.
İYİ Parti İlçe Başkanı Büşra Karademir hafta sonu Ankara’da yapılan İyi Parti olağan 1. genel kurultayını değerlendirdi. 
ENGELLEMELERE VE ZORLUKLARA RAĞMEN EZBERLER BOZULDU 
Başkan Karademir “İYİ Parti Olağanüstü Kurultayını müthiş bir kalabalıkla gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Her ilden binlerce insan, onlarca otobüs ile adeta Ankara’ya çıkartma yaptık. Ankara’ya neredeyse 1170 otobüs geldi. Cesur ve güçlü kadın liderimiz Meral Akşener ve İYİ parti teşkilatları, tüm engellemelere ve zorluklara rağmen ezberleri bozmuştur. Kurultaya ilişkin duyuru afişlerimiz sökülmüş, TV kanalları korkudan yayın yapamamış, İYİ Partinin halka kucaklaşması engellenmeye çalışılmıştır. Bu konuya ilişkin yalnızca şunu söyleyeceğim; Siz tüm çiçekleri söktünüz diye bahar gelmekten vazgeçer mi? Bizler de vazgeçmeyeceğiz”dedi. 
GENEL BAŞKANA TEŞEKKÜR
Başkan Karademir “Pazar günü olmasına rağmen, işini gücünü bırakarak, tüm yorgunluğu göze alarak Kurultayımıza gelen yöneticilerimize, üyelerimize ve gönüllülerimize şahsım adına çok teşekkür ediyor, sayın genel başkanımız Meral Akşener’in de en kalbi duygularla teşekkürlerini iletmekten onur duyuyorum”dedi. 
İYİ PARTİ’YE ANIT MEZAR YASAKLANMIŞ
Başkan Karademir “Otobüsteyken Alpaslan Türkeş'in Anıt mezarına girişin yasaklandığı haberi geldi. Biz partililer olarak Ankara'ya geldiğimizde ilk olarak Anıtkabir'e gittik. Sonrasında Alpaslan Türkeş’in anıt mezarına gitmek istedik. Orada karşılaştığımız manzara şuydu. Belirli yerlerden almış oldukları talimatlarla girişe konuşlandırılmış ülkü ocağı mensubu gençler, iyi partililerin Alpaslan Türkeş'in mezarını ziyarete kapalı olduğunu ve giremeyeceğimizi söyleyerek tepkilerini gösterdiler. Merhum Alpaslan Türkeş'e bir fatiha okumak istediğimizi belirtmemize rağmen bize müsaade etmediler. Biz de orayı problem olmaması adına terk ettik”dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.