BAŞKAN KARAOSMANOĞLU BAYRAMLAŞMAYA KATILDI

Gündem 02.09.2017 - 13:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN KARAOSMANOĞLU BAYRAMLAŞMAYA KATILDI

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, Geleneksel Bayram Kutlamsını bugün Kent Bayramlaşmasının ardından, ilçe binasında düzenlediği mütevazi bir kutlamayla kutlarken, bu bayram AK Parti İlçe Teşkilatının onur konuğu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu oldu. Karaosmanoğlu’nu Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile İlçe Başkanı İdris Alp ve kalabalık bir AK Partili grup karşıladı

AK PARTİ GELENEĞİ BOZMADI Kurban bayramı Gölcük İlçe Teşkilatı, Kurban Bayramı münsabetiyle her Kurban Bayramı’nın 2. Günü düzenlediği Bayram Kutlama geleneğini, bu bayramda da bozmadı. Her her bayram en az bir milltevekili ağırlayan, AK Parti İlçe Teşkiltının bu bayram ki onur  konuğu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu oldu. Karaosmanoğlu’nu Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile İlçe Başkanı İdris Alp ve kalabalık bir AK Partili grup karşıladı. İlçe Binası önünde oluşturulan uzun kuyrukta,  tüm partililerin elini sıkan ve bayramlarınnı tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu,  her bayram AK Parti İlçe Binası önünde çektirilen geleneksel toplu fotoğrafta yer alarak, birlikte toplu fotoğraf çekimine katıldı. AK parti’nin bayram kutlamsına, İlçe yönetimi, kadın kolları yönetimi, gençlik kolları yönetimi,  mahalle teşkilatları ve meclis üyeleri ile çok sayıoda partili katıldı.   “BAYRAM PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR” İlçe binası önünde gerçekleştirilen bayram kutlamsında ilk konuşmayı yapan İlçe Başkanı İdris Alp, tüm İslam Alemi’nin kurban bayramını kutlayarak, Başkan Karasomanoğlu’na teşriflerinden dolayı teşekür etti. Daha sonra söz alan,  Belediye Başkanı Ellibeş, bayramların, birlik, beraberlik ve kardeşlik olgusunun tavan yaptığı günler olduğuna teşekkür ederek, herkesin Kurban Bayramını tebrik etti. Son olarak partililere seslenen, Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, başkta Gölcüklüler olmak üzere, tüm herkesin Kurban Bayramını tebrik ederek, “Bayramlar paylaştıkça güzeldir diyerek, anlamlı bir mesaj verdi. Başkan Karaosmanoğlu, özetle şunları söyledi:   “SU UYUR DÜŞMAN UYUMAZ” “Öncelikle bu bayram da çocuklarımızı sevelim, sevindirelim. Bayram çocuklarla daha güzel. Allah bu toprakları vatan yapan şehitlerimizden ve gazilerimizden razı olsun. Şehit ailelerimizi ve gazilerimizi ziyaret ederek onların yanında olduğumuzu bir kez daha bu bayramda gösterelim. Bugün İslam coğrafyasında yaşanan zulümlere modern dünyanın sağır, kör ve dilsiz olduğuna bir kez daha şahit oluyoruz. Gönül dünyamızda ve özellikle Arakan’da müslümanların maruz kaldığı katliamı, katliama göz yumarak destekleyenleri kınıyorum. Bakın atalarımız ne güzel demiş, ‘Su Uyur Düşman Uyumaz’ bu nedenle hiçbirimiz uyumayacağız ve gözümüz açık olacak.” Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, Geleneksel Bayram Kutlamsını bugün Kent Bayramlaşmasının ardından, ilçe binasında düzenlediği mütevazi bir kutlamayla kutlarken, bu bayram AK Parti İlçe Teşkilatının onur konuğu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu oldu. Karaosmanoğlu’nu Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile İlçe Başkanı İdris Alp ve kalabalık bir AK Partili grup karşıladı

AK PARTİ GELENEĞİ BOZMADI

Kurban bayramı Gölcük İlçe Teşkilatı, Kurban Bayramı münsabetiyle her Kurban Bayramı’nın 2. Günü düzenlediği Bayram Kutlama geleneğini, bu bayramda da bozmadı. Her her bayram en az bir milltevekili ağırlayan, AK Parti İlçe Teşkiltının bu bayram ki onur  konuğu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu oldu. Karaosmanoğlu’nu Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile İlçe Başkanı İdris Alp ve kalabalık bir AK Partili grup karşıladı. İlçe Binası önünde oluşturulan uzun kuyrukta,  tüm partililerin elini sıkan ve bayramlarınnı tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu,  her bayram AK Parti İlçe Binası önünde çektirilen geleneksel toplu fotoğrafta yer alarak, birlikte toplu fotoğraf çekimine katıldı. AK parti’nin bayram kutlamsına, İlçe yönetimi, kadın kolları yönetimi, gençlik kolları yönetimi,  mahalle teşkilatları ve meclis üyeleri ile çok sayıoda partili katıldı.

 

“BAYRAM PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR”

İlçe binası önünde gerçekleştirilen bayram kutlamsında ilk konuşmayı yapan İlçe Başkanı İdris Alp, tüm İslam Alemi’nin kurban bayramını kutlayarak, Başkan Karasomanoğlu’na teşriflerinden dolayı teşekür etti. Daha sonra söz alan,  Belediye Başkanı Ellibeş, bayramların, birlik, beraberlik ve kardeşlik olgusunun tavan yaptığı günler olduğuna teşekkür ederek, herkesin Kurban Bayramını tebrik etti. Son olarak partililere seslenen, Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, başkta Gölcüklüler olmak üzere, tüm herkesin Kurban Bayramını tebrik ederek, “Bayramlar paylaştıkça güzeldir diyerek, anlamlı bir mesaj verdi. Başkan Karaosmanoğlu, özetle şunları söyledi:

 

“SU UYUR DÜŞMAN UYUMAZ”

“Öncelikle bu bayram da çocuklarımızı sevelim, sevindirelim. Bayram çocuklarla daha güzel. Allah bu toprakları vatan yapan şehitlerimizden ve gazilerimizden razı olsun. Şehit ailelerimizi ve gazilerimizi ziyaret ederek onların yanında olduğumuzu bir kez daha bu bayramda gösterelim. Bugün İslam coğrafyasında yaşanan zulümlere modern dünyanın sağır, kör ve dilsiz olduğuna bir kez daha şahit oluyoruz. Gönül dünyamızda ve özellikle Arakan’da müslümanların maruz kaldığı katliamı, katliama göz yumarak destekleyenleri kınıyorum. Bakın atalarımız ne güzel demiş, ‘Su Uyur Düşman Uyumaz’ bu nedenle hiçbirimiz uyumayacağız ve gözümüz açık olacak.” Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.