LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN KARAOSMANOĞLU VERGİ HAFTASINI KUTLADI

Gündem 27.02.2019 - 18:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN KARAOSMANOĞLU VERGİ HAFTASINI KUTLADI

Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Ayhan Yaman ve grup müdürleri, (25 Şubat -3 Mart) Vergi Haftası nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret eti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Ayhan Yaman’ı ve grup müdürlerini (25 Şubat -3 Mart) Vergi Haftası nedeniyle makamında konuk etti. Şubat ayının son haftası boyunca gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, “Verginin önemini kamuoyuna anlatmanız bu konuda etkin bir çalışma yürütmenizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Halkımızın verdiği vergiler, yatırım ve hizmet olarak yeniden insanımıza dönüyor” dedi.   “TAHSİLAT ORANINDA DA BİRİNCİ SIRADA YER ALDIK” Vergi Dairesi Başkanı Ayhan Yaman ise, “Geleneksel hale gelmiş vergi haftamızın bu yıl 30. ‘sunu kutlayacağız. Bizleri kabul ettiğiniz için İbrahim Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini sarf etti. Türkiye geneline bakıldığında Kocaeli’nin, vergi gelirleri itibariyle ilk sıralarda yer aldığını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli olarak 2018 yılında tahsilatta üçüncü, tahsilat oranında da birinci sırada yer aldık. Vergisini düzenli olarak ödeyen vatandaşlarımıza şahsen bir kez daha teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşme karşılıklı yapılan fikir alışverişinin ardından sona erdi.
Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Ayhan Yaman ve grup müdürleri, (25 Şubat -3 Mart) Vergi Haftası nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret eti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Ayhan Yaman’ı ve grup müdürlerini (25 Şubat -3 Mart) Vergi Haftası nedeniyle makamında konuk etti. Şubat ayının son haftası boyunca gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, “Verginin önemini kamuoyuna anlatmanız bu konuda etkin bir çalışma yürütmenizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Halkımızın verdiği vergiler, yatırım ve hizmet olarak yeniden insanımıza dönüyor” dedi.

 

“TAHSİLAT ORANINDA DA BİRİNCİ SIRADA YER ALDIK”

Vergi Dairesi Başkanı Ayhan Yaman ise, “Geleneksel hale gelmiş vergi haftamızın bu yıl 30. ‘sunu kutlayacağız. Bizleri kabul ettiğiniz için İbrahim Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini sarf etti. Türkiye geneline bakıldığında Kocaeli’nin, vergi gelirleri itibariyle ilk sıralarda yer aldığını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli olarak 2018 yılında tahsilatta üçüncü, tahsilat oranında da birinci sırada yer aldık. Vergisini düzenli olarak ödeyen vatandaşlarımıza şahsen bir kez daha teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşme karşılıklı yapılan fikir alışverişinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.