LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN KREDİ YURTLARINI ZİYARET ETTİ

Eğitim 21.09.2016 - 20:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAŞKAN KREDİ YURTLARINI ZİYARET ETTİ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kredi ve Yurtlar Kurumu İlçe Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. KYK İlçe Müdürü Kemalettin Cantürk’ü ziyaret ederek KYK’nın Gölcük’teki yapmayı düşündüğü çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Ellibeş “KYK Yurtları’nda kalan öğrencilerimizin konforu ve kendilerini evlerinde hissedebilmeleri açısından, hem hükümetimiz hem Gençlik ve Spor Bakanlığımız hem de yerel yönetimler olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz, sürdürmeye devam edeceğiz. Bizler her daim ortaklaşa yürüttüğümüz çalışmalarla birlikte eğitime katkı sağlamak için elimizden geleni yapma gayreti içerisinde olduk, bundan sonra da bu şekilde devam edeceğiz” dedi. Yapılan ziyaretten dolayı memnun olduğunu dile getiren Müdür Cantürk sözlerine şu şekilde devam etti: “ Yaptığımı çalışmalar sayesinde, yurtlarımızda hem kapasite artışı hem de konfor artışı gerçekleştiriyoruz. Bu sayede şehir dışından gelen öğrencilerimize de en iyi hizmeti verebilme imkanı sağlanmış oluyor. Öğrencilerimiz evlerindeki imkanları yurtlarda da rahatlıkla karşılayabiliyorlar” dedi.    
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kredi ve Yurtlar Kurumu İlçe Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. KYK İlçe Müdürü Kemalettin Cantürk’ü ziyaret ederek KYK’nın Gölcük’teki yapmayı düşündüğü çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Ellibeş “KYK Yurtları’nda kalan öğrencilerimizin konforu ve kendilerini evlerinde hissedebilmeleri açısından, hem hükümetimiz hem Gençlik ve Spor Bakanlığımız hem de yerel yönetimler olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz, sürdürmeye devam edeceğiz. Bizler her daim ortaklaşa yürüttüğümüz çalışmalarla birlikte eğitime katkı sağlamak için elimizden geleni yapma gayreti içerisinde olduk, bundan sonra da bu şekilde devam edeceğiz” dedi.

Yapılan ziyaretten dolayı memnun olduğunu dile getiren Müdür Cantürk sözlerine şu şekilde devam etti: “ Yaptığımı çalışmalar sayesinde, yurtlarımızda hem kapasite artışı hem de konfor artışı gerçekleştiriyoruz. Bu sayede şehir dışından gelen öğrencilerimize de en iyi hizmeti verebilme imkanı sağlanmış oluyor. Öğrencilerimiz evlerindeki imkanları yurtlarda da rahatlıkla karşılayabiliyorlar” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.