LASTİK İŞ

BAŞKAN KURS ZİYARETİNDE

19.12.2017 - 11:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN KURS ZİYARETİNDE

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi’nin büyük önem vererek bitirdiği Yazlık Mahallesi Konağına ziyarette bulundu.

 Kurs sınıflarını dolaşarak yapılan işleri inceleyen Başkan Ellibeş “Bunların maddi bir değer olarak fiyat biçilmesi çok zor el emeği ve göz nuru var. Yapılan bu işler gerçekten zor zanaat sizler taleplerinizi ileteceksiniz, bizde düzelteceğiz. Belediye olarak sizleri seviyoruz bizler için birer değersiniz. Sizlerin mutlu, sağlıklı ve huzurlu olması çok önemli bunların temeli de sizin birlikteliğiniz” dedi. El sanatları teknolojisi, giyim, folklor, aerobic ve step gibi birçok branşı bünyesinden barındıran kurs 25 kişilik sınıflarla faaliyetlerini devam ettiriyor. İğne oyası hocası Hanife Altınok “Öğrenci arkadaşlarımızla beraber sıcak bir ortamda çalışıyoruz. Yeni bir şeyler üretmek ve onları sergilemek bizler için ayrı bir mutluluk oluşturuyor. Başkanımızın bu ince ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Hem taleplerimizi iletmek hem de faaliyetlerimizi göstermek bizler için ayrı bir sevinç kaynağı oldu” şeklinde konuştu.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi’nin büyük önem vererek bitirdiği Yazlık Mahallesi Konağına ziyarette bulundu.

 Kurs sınıflarını dolaşarak yapılan işleri inceleyen Başkan Ellibeş “Bunların maddi bir değer olarak fiyat biçilmesi çok zor el emeği ve göz nuru var. Yapılan bu işler gerçekten zor zanaat sizler taleplerinizi ileteceksiniz, bizde düzelteceğiz. Belediye olarak sizleri seviyoruz bizler için birer değersiniz. Sizlerin mutlu, sağlıklı ve huzurlu olması çok önemli bunların temeli de sizin birlikteliğiniz” dedi.

El sanatları teknolojisi, giyim, folklor, aerobic ve step gibi birçok branşı bünyesinden barındıran kurs 25 kişilik sınıflarla faaliyetlerini devam ettiriyor. İğne oyası hocası Hanife Altınok “Öğrenci arkadaşlarımızla beraber sıcak bir ortamda çalışıyoruz. Yeni bir şeyler üretmek ve onları sergilemek bizler için ayrı bir mutluluk oluşturuyor. Başkanımızın bu ince ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Hem taleplerimizi iletmek hem de faaliyetlerimizi göstermek bizler için ayrı bir sevinç kaynağı oldu” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.