LASTİK İŞ

BAŞKAN KURUM ZİYARETLERİNDE

Gölcük 05.01.2018 - 11:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN KURUM ZİYARETLERİNDE

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş gerçekleştirdiği kurum ziyaretleri çerçevesinde Halk Bankası Gölcük Şubesini ve Değirmendere PTT Şubesini ziyaret etti. Ziyarette Başkan Ellibeş, görevine yeni başlayan Halk Bankası Gölcük Şube Müdiresi Mehtap Memiş ve Değirmendere PTT Şube Müdür Ahmet Bal’a görevinde başarılar diledi.

İlk olarak göreve yeni başlaması hasebiyle Halk Bankası müdiresini ziyaret ettiğini söyleyen Başkan Ellibeş; “Öncelikle müdiremize yeni görev yerinin hayırlı olmasını diliyoruz. Müdiremize hem iade-i ziyaret yapalım hem de kendisi ile ekonominin genel gidişatı ve banka sektörü ile alakalı istişare edelim istedik” dedi. Başkan Ellibeş; “Gölcük, ekonomisi ile kültürel hayatıyla, sosyal hayatıyla, nüfusu itibariyle hareketli bir şehir dolayısıyla bu aktiviteyi arttıran önemli unsurlardan bir tanesinin gerek devlet bankalarının gerekse de özel bankaların olduğunu düşünüyorum” dedi. Değirmendere’de yeni görevine başlaması ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyarette bulunan Bal’a iadeyi ziyarette bulunan Başkan Ellibeş, yeni görevinin kendisine hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu. Halk Bankası Müdiresi Mehtap Memiş ve Değirmendere PTT Şube Müdür Ahmet Bal ise Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in şubelerine yaptığı ziyaretten son derece memnun kaldıklarını ifade ederek, bu nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Ellibeş’e teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş; Halk Bankası Müdiresi Mehtap Memiş ve  Değirmendere PTT Şube Müdür Ahmet Bal’a çiçek takdim etti.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş gerçekleştirdiği kurum ziyaretleri çerçevesinde Halk Bankası Gölcük Şubesini ve Değirmendere PTT Şubesini ziyaret etti. Ziyarette Başkan Ellibeş, görevine yeni başlayan Halk Bankası Gölcük Şube Müdiresi Mehtap Memiş ve Değirmendere PTT Şube Müdür Ahmet Bal’a görevinde başarılar diledi.

İlk olarak göreve yeni başlaması hasebiyle Halk Bankası müdiresini ziyaret ettiğini söyleyen Başkan Ellibeş; “Öncelikle müdiremize yeni görev yerinin hayırlı olmasını diliyoruz. Müdiremize hem iade-i ziyaret yapalım hem de kendisi ile ekonominin genel gidişatı ve banka sektörü ile alakalı istişare edelim istedik” dedi.

Başkan Ellibeş; “Gölcük, ekonomisi ile kültürel hayatıyla, sosyal hayatıyla, nüfusu itibariyle hareketli bir şehir dolayısıyla bu aktiviteyi arttıran önemli unsurlardan bir tanesinin gerek devlet bankalarının gerekse de özel bankaların olduğunu düşünüyorum” dedi.

Değirmendere’de yeni görevine başlaması ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyarette bulunan Bal’a iadeyi ziyarette bulunan Başkan Ellibeş, yeni görevinin kendisine hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Halk Bankası Müdiresi Mehtap Memiş ve Değirmendere PTT Şube Müdür Ahmet Bal ise Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in şubelerine yaptığı ziyaretten son derece memnun kaldıklarını ifade ederek, bu nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Ellibeş’e teşekkür ettiler.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş; Halk Bankası Müdiresi Mehtap Memiş ve  Değirmendere PTT Şube Müdür Ahmet Bal’a çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.