LASTİK İŞ

BAŞKAN KÜTÜPHANE HAFTASINI KUTLADI

Gölcük 26.03.2018 - 14:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN KÜTÜPHANE HAFTASINI KUTLADI

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kütüphaneler Haftası dolayısıyla İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret etti. Başkan Ellibeş'i Gölcük Halk Kütüphanesi Müdürü Şengül Avcı karşıladı. Başkan Ellibeş'e kütüphaneyi gezdiren Avcı, çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Halk kütüphanesi içinde faaliyet gösteren el sanatları kurslarını da ziyaret eden Başkan Ellibeş, kursiyerlere kolaylıklar diledi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kütüphaneler Haftası dolayısıyla İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret etti. Başkan Ellibeş'i Gölcük Halk Kütüphanesi Müdürü Şengül Avcı karşıladı. Başkan Ellibeş'e kütüphaneyi gezdiren Avcı, çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Halk kütüphanesi içinde faaliyet gösteren el sanatları kurslarını da ziyaret eden Başkan Ellibeş, kursiyerlere kolaylıklar diledi. Kütüphane ziyareti sırasında okumanın önemine değinen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kitap kokusu ve kütüphanelerin sessiz ortamında geçirilen vakitlerin öğrenmeye büyük katkı sağladığını vurgulayarak şunları söyledi.  “Kur'an-ı Kerim'de bizlere gelen ilk emir oku'dur. Okuyarak bilgi sahibi oluruz. Gençlerimiz, çağımız gereği artık bilgisayarlardan ve tabletler bu ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Kitaplardaki bilgiler bazen elektronik ortama aktarılmamış olabiliyor. Bu yüzden birçok kitaba, bilgiye ev sahipliği yapan kütüphaneler bu özellikleriyle halen günümüzdeki önemini koruyor. Burası güncelleniyor ve günün şartlarına uygun hale getiriliyor. Biz de elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz. Çocuklarımız harıl harıl ders çalışıyor. Ödevlerini yapmaya çalışanlar var. Bakanlığımızın destekleriyle ciddi bir kitap girişi söz konusu. Bu hafta dolayısıyla tüm Gölcüklüleri Halk Kütüphanemizden istifade etmeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı. Avcı, Kütüphane Haftası'nın amacının, öğrencilerde okuma alışkanlığını ve zevkini geliştirmek, kitap sevgisini artırmak, okuyucuların kitaplardan daha çok faydalanmalarını sağlamak ve halkı kütüphanelerin gelişmesi için bilinçlendirmek olduğunu ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gölcük Halk Kütüphanesi Müdürü Şengül Avcı, “Başkanımız her zaman bizlere desteğini esirgemiyor kendisine teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi. Başkan Ellibeş konuşmasının ardından Kütüphane Müdürü Şengül Avcı'ya çiçek takdiminde bulundu.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kütüphaneler Haftası dolayısıyla İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret etti. Başkan Ellibeş'i Gölcük Halk Kütüphanesi Müdürü Şengül Avcı karşıladı. Başkan Ellibeş'e kütüphaneyi gezdiren Avcı, çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Halk kütüphanesi içinde faaliyet gösteren el sanatları kurslarını da ziyaret eden Başkan Ellibeş, kursiyerlere kolaylıklar diledi.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kütüphaneler Haftası dolayısıyla İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret etti.
Başkan Ellibeş'i Gölcük Halk Kütüphanesi Müdürü Şengül Avcı karşıladı. Başkan Ellibeş'e kütüphaneyi gezdiren Avcı, çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Halk kütüphanesi içinde faaliyet gösteren el sanatları kurslarını da ziyaret eden Başkan Ellibeş, kursiyerlere kolaylıklar diledi.
Kütüphane ziyareti sırasında okumanın önemine değinen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kitap kokusu ve kütüphanelerin sessiz ortamında geçirilen vakitlerin öğrenmeye büyük katkı sağladığını vurgulayarak şunları söyledi.  “Kur'an-ı Kerim'de bizlere gelen ilk emir oku'dur. Okuyarak bilgi sahibi oluruz. Gençlerimiz, çağımız gereği artık bilgisayarlardan ve tabletler bu ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Kitaplardaki bilgiler bazen elektronik ortama aktarılmamış olabiliyor. Bu yüzden birçok kitaba, bilgiye ev sahipliği yapan kütüphaneler bu özellikleriyle halen günümüzdeki önemini koruyor. Burası güncelleniyor ve günün şartlarına uygun hale getiriliyor. Biz de elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz. Çocuklarımız harıl harıl ders çalışıyor. Ödevlerini yapmaya çalışanlar var. Bakanlığımızın destekleriyle ciddi bir kitap girişi söz konusu. Bu hafta dolayısıyla tüm Gölcüklüleri Halk Kütüphanemizden istifade etmeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
Avcı, Kütüphane Haftası'nın amacının, öğrencilerde okuma alışkanlığını ve zevkini geliştirmek, kitap sevgisini artırmak, okuyucuların kitaplardan daha çok faydalanmalarını sağlamak ve halkı kütüphanelerin gelişmesi için bilinçlendirmek olduğunu ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gölcük Halk Kütüphanesi Müdürü Şengül Avcı, “Başkanımız her zaman bizlere desteğini esirgemiyor kendisine teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.
Başkan Ellibeş konuşmasının ardından Kütüphane Müdürü Şengül Avcı'ya çiçek takdiminde bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.