LASTİK İŞ

BAŞKAN MISIRLIOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

Gündem 18.01.2018 - 15:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN MISIRLIOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

Gölcük Esnaf Kefalet Kooperatifi 2017 yılı Olağan Genel Kurulunu Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Toplantı Salonunda gerçekleştirdi. Kongreye tek başkan adayı olarak katılan mevcut başkan Musa Mısırlıoğlu yeniden başkanlığa seçildi.

Olağan Kongreye Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, ilçemizin STK ve Dernek Başkanları ile çok sayıda kooperatif üyeleri katılım sağladı.  Kongrede konuşma yapan Başkan Mısırlıoğlu, '2018 yılının esnafımıza hayırlı olmasını diliyor, bugün buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.  Divan Başkanı Faruk Demir, Divan Katipleri Kaplan Sönmez Yıldız, Tuğba Zeren seçildi.  Yönetim, Denetim ve Bilanço ibra edildi Kongrede 2017 Yönetim Kurulu Raporu kooperatif üyeleri tarafından oy birliği ile ibra edildi.  Denetim Kurulu Raporu oy birliği ile ibra edildi. Hesap Bilançoları oy birliği ile ibra edildi. Kongrede Kooperatifin bundan sonraki genel kurulların 3 yılda bir yapılması üyelerin oybirliği ile kabul edildi.  Musa Mısırlıoğlu yeniden başkan seçildi Akabinde başkanlık seçimine geçildi. Oylama üyelerin oy birliği kararı ile açık olarak yapılması kararlaştırıldı ve Başkan Musa Mısırlıoğlu yeniden başkanlığa seçildi.  Başkan Mısırlıoğlu teşekkür etti Teşekkür konuşması yapan Başkan Mısırlıoğlu, “Beni yeniden göreve getirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyor, kooperatifimizde güzel işler yapacağız” dedi.  Yeni Yönetim; Başkan Musa Mısırlıoğlu'nun yönetimi Kemal Köseoğlu, Vahap Kaya, Ömer Çoban, Yetkin Emiral'dan oluştu.     
Gölcük Esnaf Kefalet Kooperatifi 2017 yılı Olağan Genel Kurulunu Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Toplantı Salonunda gerçekleştirdi. Kongreye tek başkan adayı olarak katılan mevcut başkan Musa Mısırlıoğlu yeniden başkanlığa seçildi.
Olağan Kongreye Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, ilçemizin STK ve Dernek Başkanları ile çok sayıda kooperatif üyeleri katılım sağladı. 
Kongrede konuşma yapan Başkan Mısırlıoğlu, '2018 yılının esnafımıza hayırlı olmasını diliyor, bugün buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi. 
Divan Başkanı Faruk Demir, Divan Katipleri Kaplan Sönmez Yıldız, Tuğba Zeren seçildi. 
Yönetim, Denetim ve Bilanço ibra edildi
Kongrede 2017 Yönetim Kurulu Raporu kooperatif üyeleri tarafından oy birliği ile ibra edildi. 
Denetim Kurulu Raporu oy birliği ile ibra edildi.
Hesap Bilançoları oy birliği ile ibra edildi.
Kongrede Kooperatifin bundan sonraki genel kurulların 3 yılda bir yapılması üyelerin oybirliği ile kabul edildi. 
Musa Mısırlıoğlu yeniden başkan seçildi
Akabinde başkanlık seçimine geçildi. Oylama üyelerin oy birliği kararı ile açık olarak yapılması kararlaştırıldı ve Başkan Musa Mısırlıoğlu yeniden başkanlığa seçildi. 
Başkan Mısırlıoğlu teşekkür etti
Teşekkür konuşması yapan Başkan Mısırlıoğlu, “Beni yeniden göreve getirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyor, kooperatifimizde güzel işler yapacağız” dedi. 
Yeni Yönetim;
Başkan Musa Mısırlıoğlu'nun yönetimi Kemal Köseoğlu, Vahap Kaya, Ömer Çoban, Yetkin Emiral'dan oluştu. 
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.