BAŞKAN MAHALLE TEŞKİLATINI AĞIRLADI

Gölcük 19.01.2017 - 19:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN MAHALLE TEŞKİLATINI AĞIRLADI

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Değirmendere Atatürk Mahalle Teşkilatını makamında ağırladı.

Gerçekleşen ziyarette, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Atatürk Mahallesi İlçe Koordinatörü Mustafa Alkan, Mahalle Başkanı Ömriye Çınar ve Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu. Yapılan ziyaretten dolayı memnun olan Başkan Ellibeş, AK Parti İlçe Koordinatörü Mustafa Alkan, Mahalle Başkanı Ömriye Çınar ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Ayrıca Gölcük’ün iyi noktalara gelmesi adına gereken çalışmaları yürütmeye devam edeceklerini de dile getirdi. Başkan Ellibeş'in kendilerini ağırlamasından dolayı teşekkür eden Mahalle Teşkilatı,  mahallelerine yapılan hizmetlerinden ötürü de teşekkürlerini ilettiler.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Değirmendere Atatürk Mahalle Teşkilatını makamında ağırladı.

Gerçekleşen ziyarette, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Atatürk Mahallesi İlçe Koordinatörü Mustafa Alkan, Mahalle Başkanı Ömriye Çınar ve Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.

Yapılan ziyaretten dolayı memnun olan Başkan Ellibeş, AK Parti İlçe Koordinatörü Mustafa Alkan, Mahalle Başkanı Ömriye Çınar ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Ayrıca Gölcük’ün iyi noktalara gelmesi adına gereken çalışmaları yürütmeye devam edeceklerini de dile getirdi. Başkan Ellibeş'in kendilerini ağırlamasından dolayı teşekkür eden Mahalle Teşkilatı,  mahallelerine yapılan hizmetlerinden ötürü de teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.