LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN ŞAHİN AFYON DA ..

Spor 07.08.2017 - 16:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN ŞAHİN AFYON DA ..

Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, dün yönetim kurulu üyesi ve Altyapı Sorumlusu Murat Ağacan ile birlikte, takımın kamp yaptığı Afyonkarahisar’da ki Budan Otel’e ziyarete gitti

YENİ ALTINDAĞSPOR MAÇINI İZLEDİ Afyon’da Budan Otel’de kampta bulunan, Spor Toto 3. Lig 2. Grup’taki temsilcimizin dün öğlen saatlerinde, sürpriz bir ziyaretçisi vardı. Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, dün yönetim kurulu üyesi ve Altyapı Sorumlusu Murat Ağacan ile birlikte, takımın kamp yaptığı Afyonkarahisar’da ki Budan Otel’e ziyarete gitti. Kampın idari anlamda nasıl geçtiği konusunda, kafile başkanı ve Gölcükspor Kulüp Müdürü İshak Tarcan’dan bilgi alan Başkan Şahin, daha sonra otelin yanındaki sahaya giderek, Gölcükspor’un Yeni Altındağ Belediyespor ile yaptığı maçı, teknik direktör Ramiz Soydaş ile birlikte izledi. 
Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, dün yönetim kurulu üyesi ve Altyapı Sorumlusu Murat Ağacan ile birlikte, takımın kamp yaptığı Afyonkarahisar’da ki Budan Otel’e ziyarete gitti

YENİ ALTINDAĞSPOR MAÇINI İZLEDİ

Afyon’da Budan Otel’de kampta bulunan, Spor Toto 3. Lig 2. Grup’taki temsilcimizin dün öğlen saatlerinde, sürpriz bir ziyaretçisi vardı. Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, dün yönetim kurulu üyesi ve Altyapı Sorumlusu Murat Ağacan ile birlikte, takımın kamp yaptığı Afyonkarahisar’da ki Budan Otel’e ziyarete gitti. Kampın idari anlamda nasıl geçtiği konusunda, kafile başkanı ve Gölcükspor Kulüp Müdürü İshak Tarcan’dan bilgi alan Başkan Şahin, daha sonra otelin yanındaki sahaya giderek, Gölcükspor’un Yeni Altındağ Belediyespor ile yaptığı maçı, teknik direktör Ramiz Soydaş ile birlikte izledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.